Η γνωστή Σερραία αστρολόγος Βάσω Μαυριδου μας δίνει προβλέψεις για τον Κορονοϊό: "Ο κορονοϊός είναι ένας αόρατος πόλεμος!"

Η γνωστή Σερραία αστρολόγος Βάσω Μαυριδου μας δίνει προβλέψεις για τον Κορονοϊό: "Ο κορονοϊός είναι ένας αόρατος πόλεμος!"


Η Βάσω Μαυρίδου βέρα Σερραία, θυμάται πάντα τον εαυτό της να ζει με την οικογένειά της μέσα στον επιχειρηματικό κόσμο των Σερρών. Γνωστή οικογένεια στην πόλη για τις εξαιρετικές επιλογές στα πολλά καταστήματα όπου διατηρούσαν την διεύθυνση με μεγάλη επιτυχία. Παρ όλη την πολυάσχολη επαγγελματική της πορεία κατάφερε να μεγαλώσει τρία παιδιά και μπόρεσε να τα συνδυάσει όλα, καθώς το δημιουργικό της πνεύμα ήταν ακούραστο και καινοτόμο. 

Η πρώτη της επαφή με την αστρολογία ήταν μέσα από τα περιοδικά, σαν απλός αναγνώστης στην αρχή και περισσότερο στην πορεία. Όπως λέει και η ίδια «άρχιζα σιγά σιγά να μπαίνω στον νόημα, να διαβάζω περισσότερο τα αστρολογικά και να βλέπω ότι κάποια μου βγαίνουν». Στην συνέχεια ξεκίνησε να διαβάζει πολλά βιβλία και να καταλαβαίνει πολλά πράγματα και ο ίδιος ο αστρολογικός της χάρτης την οδήγησε στην επαγγελματική της πορεία στην αστρολογία. Ενημέρωσε τότε την οικογένεια λέγοντας τους ΕΓΩ ΘΑ ΓΙΝΩ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ, με όχι τόσο θετικά σχόλια στην αρχή, αλλά με την στήριξη του συζύγου προχώρησε. 

Η επόμενη κίνηση ήταν να γραφτεί σε μία σχολή αστρολογίας από την οποία αποφοίτησε με μεγάλη επιτυχία και να συνεργαστεί με τον κ. Τσαρόπουλο γνώστη της αριθμολογίας και της ταροσοφίας. Οι ίδιοι οι πελάτες της εξομολογούνται ότι εμπιστεύονται την Βάσω Μαυρίδου σε όλες τις κινήσεις που κάνουν, την ρωτούν και ζητούν τις συμβουλές της με απόλυτη εμπιστοσύνη. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι σε κάποιο σημείο παίζει τον ρόλο της συμβούλου ακόμη και της ψυχολόγου καθώς τους εμπνέει σιγουριά και τους κάνει να αισθάνονται όμορφα. Κορονοϊός και προβλέψεις από την Βάσω Μαυρίδου

Τα ζώδια που έδειξαν περισσότερη ψυχραιμία είναι ο παρθένος που φοβάται και κρατά αποστάσεις, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι γενικά τα ζώδια της γης είναι αυτοί οι οποίοι βάζουν το μυαλό τους να δουλεύει περισσότερο σε τέτοιου είδους θέματα. Επίσης και τα ζώδια του νερού επειδή είναι πιο συναισθηματικά και έχουν πολλές ανασφάλειες και ανάλογα με την σελήνη είχαν και ανασφάλεια για την θανατηφόρο γρίπη. Από την άλλη τα ζώδια του αέρα ήταν και θα είναι πιο χαλαρά με μία πιο ψύχραιμη αντιμετώπιση. Και τέλος τα ζώδια της φωτιάς που αντιμετώπισαν την κατάσταση με αισιοδοξία. 

Ρωτήσαμε την Βάσω Μαυρίδου για τον Κορονοιό και γενικά για όλη αυτή την κατάσταση που προβληματίζει πολύ κόσμο. Το 2020 είναι μία χρονιά όπου έχουμε τρεις νέους κύκλους πλανητών, όταν οι μεγάλη πλανήτες συναντιούνται γίνονται σημαντικά γεγονότα. Η ίδια είχε προβλέψει από Νοέμβριο και δημοσίευσε στην σελίδα της ότι, όταν θα συναντηθεί ο Κρόνος με τον Πλούτωνα τον Ιανουάριο θα γίνει κάτι που θα αφορά όλο τον πλανήτη και όταν ο Κρόνος θα συναντήσει τον Δία θα έρθει η οριστική διάλυση. Όλοι αυτοί οι πλανήτες ήταν μαζεμένοι στον Αιγόκερω και πέρασε ο Άρης τον Ιανουάριο – Φεβρουάριο και ενεργοποίησε όλη αυτή την κατάσταση. Ο Κρόνος μπαίνει στον Υδροχόο που σημαίνει περιορισμός ομάδων. 

Ο Κρόνος μας εγκαταλείπει από 2 Ιουλίου, ξαναπηγαίνει στον Αιγόκερω και συγχρόνως ο Άρης από τον Κριό θα μείνει 6 μήνες και θα ενεργοποιήσει όλο αυτό το γεγονός. Ο γεωγραφικός αστρολογικός χάρτης έδειξε εξαρχής ότι όλο αυτό περνούσε από Κίνα έφτανε μέχρι την Αμερική, περνούσε από Ιταλία αλλά όχι από την Ελλάδα γι αυτό και λέγαμε η Ελλάδα δεν κινδυνεύει ούτε θα κινδυνεύσει ιδιαίτερα. 
[ads-post]
Μας λέει ότι ο κορονοϊός από 13 Αυγούστου και μετά ο Άρης μπαίνει στον Κριό κάνει δύο τετράγωνα μα τον Κρόνο τρία με τον Πλούτωνα και ενεργοποιεί την όψη με τα παγκόσμια θέματα. Δυστυχώς κάπου στον 15Άυγουστο θα δούμε τους πρώτους περιορισμούς, επίσης κάποιους τον Σεπτέμβριο όπου και γίνονται οι όψεις δυνατές. Συνεχίζουμε με σταδιακά μέτρα εγκλεισμού μέχρι και τα Χριστούγεννα όπου ενώνετε ο Δίας μα τον Κρόνο και φέρνει την οριστική διάλυση. Φαίνεται ότι θα έρθουμε στην ίδια κατάσταση και ακόμα χειρότερα. Επειδή δεν θα μπορέσουν να περιορίσουν τον κόσμο λόγω της άσχημης οικονομικής κατάστασης και ο Κρόνος βάζει περιορισμό στο χρήμα, η Βάσω Μαυρίδου πιστεύει ότι θα έχουμε θέματα οικονομικής φύσεως παγκοσμίως από τον Νοέμβριο μέχρι και τον Μάρτιο μας λέει χαρακτηριστικά ότι θα υπάρχει μεγάλο μέρος του πληθυσμού όπου δεν θα έχει τα προς το ζην και όλα αυτά επειδή η Ελλάδα είναι Υδροχόος με Δίδυμο και επειδή θα περάσει ο Κρόνος στον Υδροχόο και θα κάνει τετράγωνο με τον ουρανό σημαίνει ότι και τα τρία τετράγωνα την αγγίζουν. 

Στο επόμενο διάστημα μετά τον Οκτώβριο θα ξεδιαλύνουν τα πράγματα και θα μάθουμε τι ακριβώς γίνεται με τον Κορονοϊό, από πού ξεκίνησε και πως εξελίχτηκε μέχρι εδώ και ειδικότερα εάν εξυπηρετεί άλλα συμφέροντα. 

Ευχαριστούμε την Βάσω Μαυρίδου για τον χρόνο της και μας υπόσχεται πολλά ακόμα πράγματα. Μπορείτε να την βρείτε στην σελίδα της στο Facebook Λιλιθ αστρολογια αριθμολογια ταροσοφια, στο Youtube και στο κινητό της 6949723204 . 


* Γράφει η Μαρία Τσακνή
Σύμβουλος Ψυχικής ΥγείαςΗ γνωστή Σερραία αστρολόγος Βάσω Μαυριδου μας δίνει προβλέψεις για τον Κορονοϊό: "Ο κορονοϊός είναι ένας αόρατος πόλεμος!"