Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Στις 30 Αυγούστου το LailiasMountainRunning

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

/ by Newsroom


LailiasMountainRunning
30.O8.2020

Η ομάδα LailiasMountainRunning οργανώνει στις 30 Αυγουστου 2020 τον αγώνα ορεινού τρεξίματος στην περιοχή του Λαιλιά Σερρών.

Μέσα σε ένα ευρύτερο όραμα και πλαίσιο ανάπτυξης των εναλλακτικών μορφών αθλητισμού και αναψυχής για την γύρω περιοχή του ορεινού όγκου, διοργανώνει τον αγώνα ορεινού τρεξίματος με την ονομασία «LailiasMountainRunning».

[ads-post] 

Ο αγώνας θα έχει ανοικτό χαρακτήρα και θα αποτελείται από μια ορεινή διαδρομή 27Km με υψομετρικό θετικό 1483m και μια μικρότερη 12Km με θετική υψομετρική διαφορά 500m δίνοντας στους αθλητές που θα συμμετάσχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τη μαγεία και την ομορφιά που κρύβει ο ορεινός όγκος του Λαιλιά  μέσα από μία διαδρομή με αρκετές εναλλαγές, ανεξερεύνητα μονοπάτια κι ένα φυσικό πευκοδάσος έτοιμο να συγκινήσει κάθε λάτρη του βουνού και της φύσης.

  • Απόσταση: 27Km & 12Km

  • Τοπίο: Ορεινό σε δάσος οξιάς και πεύκου.

  • Υψόμετρο: 800μ έως 1850μ

  • Χρονομέτρηση: Ηλεκτρονική


Κλείσε τώρα θέση

Υπενθυμίζεται ότι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τις #αιτήσεις συμμετοχής τους, συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους μέσα από την ειδική πλατφόρμα του website μας www.lailiasmountainrunning.gr μέχρι και τις 21 Αυγούστου!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP