Έχει πάρει έγκριση και από τις Κardashians/Jenners.


Πριν από τέσσερις ημέρες, η Khloe Kardashian δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram στο οποίο χαλάρωνε πλάι σε μια πισίνα φορώντας ένα χρυσαφένιο μπικίνι. Ολόκληρη η οικογένεια Kardashian-Jenner απάντησε γρήγορα με μια ποικιλία σχολίων τα οποία περιελάμβαναν τις λέξεις «yes», «hot», «εγκρίνεται» και «omg» τόσο σε πεζά όσο και σε κεφαλαία. Ακολούθησαν 4.500 εξίσου ενθουσιώδη σχόλια ενώ το βίντεο έχει προβληθεί τουλάχιστον 3,5 ​​εκατομμύρια φορές έκτοτε.

Φυσικά, οι Kardashians δεν κάνουν δημοσιεύσεις με τόσο μεγάλο ενθουσιασμό, εκτός αν έχουν κάτι καλό να πουλήσουν – και πράγματι το συγκεκριμένο post αφορούσε την Good Swim, την πρώτη σειρά μαγιό της Good American που κυκλοφόρησε μόλις χθες.

Η Good Swim χτίστηκε γύρω από την ιδέα των καμπυλών του σώματος. Σε αντίθεση με τις περισσότερες σειρές μαγιό, δεν ξεκίνησε με μια συλλογή που ταιριάζει μόνο σε έναν συγκεκριμένο τύπο σώματος ενώ στη συνέχεια, θα προσθέτει όλο και πιο ολοκληρωμένα σχέδια. Κάθε μπικίνι, κάτω μέρος και ολόσωμο αναπτύχθηκε με σκοπό την εφαρμογή σε γυναίκες διαφορετικών μεγεθών και σωματότυπων. Οι Khloé Kardashian και Emma Grede, οι οποίες ίδρυσαν το brand ένδυσης το 2016, ήθελαν να κάνουν τα ψώνια για μαγιό πιο απρόσκοπτα και λιγότερο απογοητευτικά. Η σειρά είναι διαθέσιμη σε μεγέθη 0-8 και XS-5XL, ενώ οι τιμές δεν είναι καθόλου απαγορευτικές αφού κυμαίνονται, από τα 27,50 έως τα 103 ευρώ.

 

Μαζί με τα μικρά μαύρα μπικίνι και τα λαμπερά χρυσά κομμάτια, φυσικά, υπάρχουν και πολλά λεοπάρ μοτίβα αλλά αυτό που αξίζει ιδιαίτερα να σημειωθεί για τα νέα κομμάτια της Good Swim είναι ότι έχουν μοναδικά χαρακτηριστικά τα οποία προσπαθούν να παρέχουν υποστήριξη και ευελιξία. Λαμβάνοντας όμως υπόψιν ότι 3,5 εκατομμύρια άνθρωποι ήταν ενθουσιασμένοι με αυτό το λανσάρισμα πριν καν καν αυτό πραγματοποιηθει, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι πολλά μοντέλα και μεγέθη  έχουν ήδη αρχίσει να εξαντλούνται.

Δες μερικά από τα ωραιότερα κομμάτια της Good Swim, παρακάτω:


Πηγη: marieclaire.gr