Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

«Επιτέθηκε» με νερό στον Νίκο Χαρδαλιά Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια!

Τρίτη 9 Ιουνίου 2020

/ by Newsroom
 

Νερό στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά, πέταξε η γνωστή Θεσσαλονικιά – αυτοαποκαλούμενη – παρουσιάστρια Ιωάννα Κουσκούση, με αποτέλεσμα να προσαχθεί από την αστυνομία.


Ο κ. Χαρδαλιάς γευμάτιζε με τον υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης Θεόδωρο Καράογλου σε γνωστό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης κοντά στον Λευκό Πύργο, όταν την παρουσία του αντιλήφθηκε η Ιωάννα Κουσκούση, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr ήταν με μια φίλη της. Αμέσως προσέγγισε τον υφυπουργό και τον πλησίασε αρχικά με φιλική διάθεση, ζητώντας να φωτογραφηθεί μαζί του.

Εντελώς ξαφνικά ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πήρε ένα ποτήρι νερό και το πέταξε εναντίον του Νίκου Χαρδαλιά, αρχίζοντας να φωνάζει, ενώ το περιστατικό φέρεται να προσπάθησε να καταγράψει με το κινητό της τηλέφωνο η φίλη της.

[ads-post] 

Αμέσως επενέβησαν αστυνομικοί η οποίοι προσήγαγαν την Ιωάννα Κουσκούση και μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο αν τελικά θα συλληφθεί.

Η αυτοαποκαλούμενη παρουσιάστρια και δημοσιογράφος, δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί την επικαιρότητα. Πριν λίγο καιρό είχε επιτεθεί φραστικά σε αστυνομικούς που έκαναν ελέγχους για τα μέτρα περιορισμού του κορωνοϊού, ενώ «επική» ήταν και η αντιπαράθεση της επίσης με αστυνομικούς, στον Λευκό Πύργο, στην αρχή της καραντίνας, ενώ μάλιστα ήταν μαζί της ο ανήλικος γιος της.


Πηγή: grtimes.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP