Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Άννα Βαγενά: «Ο κορωνοϊός “βόλεψε” τον κ. Μητσοτάκη για την οικονομία»

Κυριακή 14 Ιουνίου 2020

/ by Newsroom

Σε ανακοίνωσή της η βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Άννα Βεγενά, αναφέρει:

«Υπάρχουν οι κακές γλώσσες, που λένε ότι η ατυχία συνοδεύει τη διακυβέρνηση της χώρας από την οικογένεια Μητσοτάκη, όποτε αυτή κυβερνά. Δεν ξέρω αν αυτή η προκατάληψη, που έχει κυριαρχήσει στη συνείδηση του λαού μας, είναι σωστή, εκείνο που ξέρω και βλέπω στις μέρες μας είναι ότι μπορεί ο σημερινός πρωθυπουργός να φέρνει ίσως ατυχία στους άλλους, αλλά ο ίδιος είναι πολύ τυχερός. Παράδειγμα η πανδημία του κορωνοϊού.


Όπως προέκυψε και από τη συζήτηση στη Βουλή την Παρασκευή για την οικονομία, η ΝΔ παρέλαβε την οικονομία τον Ιούλιο του 2019 με ρυθμούς ανάπτυξης 2,8 για 12 συνεχόμενα τρίμηνα και κατάφερε να την οδηγήσει στην ύφεση από τον Οκτώβριο του 2019. Δηλαδή πριν τον κορωνοϊό, προσέξτε, πριν τον κορωνοϊό. Μη μου πείτε, λοιπόν, ότι δεν βόλεψε τη ΝΔ η πανδημία, γιατί τώρα μπορεί να τα φορτώνει όλα σ’ αυτή. Μπορεί ως κυβέρνηση να βγάζει όσες πράξεις νομοθετικού περιεχομένου θέλει. Μπορεί να κάνει όσες απευθείας αναθέσεις θέλει. Μπορεί να μοιράζει εκατομμύρια σε ανύπαρκτα site κουμπάρων, παρακουμπάρων, παρατρεχάμενων και να μπουκώνει τα ΜΜΕ για να “λιβανίζουν” από το πρωί έως το βράδυ. Μπορεί να δίνει τη μερίδα του λέοντος από τα έκτακτα οικονομικά μέτρα στους φίλους της επιχειρηματίες μέσω τραπεζικών ρυθμίσεων και δανείων και να πετάει κάτι ψίχουλα στους μικρομεσαίους για “ξεκάρφωμα”.

[ads-post] 


Όλα αυτά και άλλα πολλά μπορεί να κάνει ανεξέλεγκτα η κυβέρνηση, ποντάροντας στον πανικό του κόσμου για την αγωνία της επιβίωσής του. Πρέπει να γνωρίζει, όμως, ο κ. Μητσοτάκης και οι επιτελείς του ότι η προσωρινή τύχη γυρίζει συχνά σε ατυχία και ότι “το άδικο ουκ ευλογείται”



Πηγή: https://www.larisacitynews.gr/2020/06/blog-post_538.html
Follow us: larisacitynews on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP