Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Τέλος εβαλε στη δράση εγκληματικής ομάδας που άνοιγε σπίτια και «ξάφριζε» χρυσαφικά η Ασφάλεια Σερρών

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

/ by Newsroom


Μία νέα επιτυχία προστίθεται στο ενεργητικό των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών, που κατάφεραν να συλλάβουν φερόμενα μέλη γυνακείας εγκληματικής οργάνωσης, η οποία προχωρούσε σε διακεκριμένες κλοπές...

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μετά από αστυνομική επιχείρηση σε οικισμό αθίγγανων, που έλαβε χώρα το πρωί της Τρίτης 16 Ιουνίου, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν δύο γυναίκες, οι οποίες φέρονται να προχώρησαν σε πολλές απόπειρες διαρρήξεων οικιών, αλλά και διαρρήξεων οικιών και κλοπών.

[ads-post] 

Η δράση τους ήταν συγκεκριμένη και κάθε φορά ενεργούσαν με διαφορετική σύνθεση, βάζοντας στο στόχαστρό τους οικίες, στις οποίες διέμεναν ηλικιωμένα άτομα. Οι αστυνομικοί, προκειμένου να “δέσουν” καλά τις υποθέσεις, προχώρησαν σε συστηματική έρευνα, αξιοποιώντας κατάλληλα όλα τα στοιχεία που είχαν στη διάθεσή τους, είτε αυτά αφορούσαν δαχτυλικά ευρήματα είτε ακόμη και υλικό που καταγράφηκε από κάμερες καταστημάτων και οικιών.

Μάλιστα, η δράση τους δεν περιορίστηκε μόνο στην πόλη των Σερρών, αλλά χτύπησαν και σε σπίτια γειτονικών δήμων, καταφέρνοντας να αρπάξουν συνολικά 1.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα αξίας.

Οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται και για τον εντοπισμό και τρίτης δράστιδος, η οποία φέρεται να είναι μέλος της συμμορίας.



Πηγή: DiktyoTV.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP