Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Εμβολιασμός παιδιών Ρομά στον Δήμο Σερρών

Σάββατο 11 Ιουλίου 2020

/ by Newsroom
Εμβολιασμός παιδιών Ρομά στον Δήμο Σερρών

Παιδιατρική κλινική εξέταση – Εμβολιασμός παιδιών Ρομά, στον Δήμο Σερρών  πραγματοποιηθηκε σήμερα, Σάββατο 11 Ιουλίου (ώρα έναρξης 9.00 π.μ.- 14.00 μ.μ.).

Ο εμβολιασμός διοργανώθηκε σε συνεργασία με την 4η Υ.ΠΕ, το Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, το Κέντρο Κοινότητας ROMA του Δήμου Σερρών, το Τμήμα Δημόσιας Υγείας του Δήμου Σερρών, τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Περ. Ενότητας Σερρών, την Παιδιατρική κλινική «ΜΗΤΕΡΑ», την Α΄Παιδιατρική κλινική του ΕΚΠΑ-Π.Π.Ν. «Αγία Σοφία», το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου, τους Νοσηλευτές Εθελοντές του Περ.τμήμα Ε.Ε.Σ. Σερρών. 

Ο εμβολιασμός πραγματοποιηθηκε, σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο, που συνέταξε η Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, καθηγήτρια Παιδιατρικής και Λοιμωξιολογίας, Μαρία Θεοδωρίδου.

[ads-post] 

Η δράση έχει τη στήριξη του Υπουργείου Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύη, του ΚΕ.Σ.Υ, της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, του Υπουργείου Εργασίας και υλοποιείται υπό την αιγίδα της UNESCO και του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP