Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Μεγάλη συγκέντρωση στην Αθήνα για το Ταμείο Υγείας των υπαλλήλων της Εθνικής Τράπεζας από όλη την Ελλάδα

Σάββατο 4 Ιουλίου 2020

/ by Newsroom
Μεγάλη συγκέντρωση στην Αθήνα για το Ταμείο Υγείας των υπαλλήλων της Εθνικής Τράπεζας από όλη την Ελλάδα


ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥΣ, "ΤΥΠΕΤ" ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 


Την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020 και ώρα 19:00 διοργανώθηκε στο ξενοδοχείο "ΤΙΤΑΝΙΑ" (Πανεπιστημίου 52, Αθήνα) από τον Γιώργο Αρβανίτη, επικεφαλή του Συνδιασμού ΥΓΕΙΑ-ΦΡΟΝΤΙΔΑ-ΠΡΟΟΔΟΣ της ΔΗΣΥΕ για τις επικείμενες εκλογές του ΤΥΠΕΤ, σύμφωνα με την Ομόφωνη Δημοκρατική Απόφαση της ΔΗΣΥΕ της 5ης Μαρτίου 2020, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και συζήτηση για την προοπτική του ΤΥΠΕΤ και την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσίες Υγείας σε όλους τους συναδέλφους σε όλη την Ελλάδα. 



Είναι γεγονός ότι η Παράταξη της ΔΗΣΥΕ είχε να πραγματοποιήσει συγκέντρωση στην Αθήνα πάνω από 2,5 χρόνια. 

Τηρήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα Υγιεινής καθόλη την διάρκεια της συγκέντρωσης για την προστασία της υγείας των παρευρισκομένων συναδέλφων. 

Ο Γιώργος Αρβανίτης, Επικεφαλής Υποψήφιος του Συνδιασμού «ΥΓΕΙΑ-ΦΡΟΝΤΙΔΑ-ΠΡΟΟΔΟΣ» για τις επερχόμενες εκλογές του ΤΥΠΕΤ, ο οποίος επιλέχθηκε με Ομόφωνη Απόφαση της ΔΥΣΗΕ, στην Σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε ήδη από την 5η Μαρτίου 2020 και τον οποίο ο ίδιος ο Γραμματέας της ΔΗΣΥΕ Τραπεζών πρότεινε και όλοι αποδεχθήκαμε.


Το ΤΥΠΕΤ είναι ο πιο σημαντικός από τους συλλογικούς μας θεσμούς, είναι ο χώρος όπου δικαιώνεται το πρότυπο της κοινωνίας που θέλουμε. Η αξία της φροντίδας της Υγείας αναδείχθηκε στη συγκυρία της πανδημίας, ταυτόχρονα με την ανάγκη για αλληλεγγύη και κοινωνικό χαρακτήρα. 

Οι συνάδελφοι - μέλη της ΔΗΣΥΕ, της μεγαλύτερης παράταξης στον Τραπεζικό κλάδο, 
αν και Ιούλιος μήνας με θερινές άδειες και 39 βαθμούς Κελσίου στην πόλη της Αθήνας, με συνθήκες Κορωνοϊού και πορείας του ΠΑΜΕ στο κέντρο της Αθήνας, δημιουργώντας προβλήματα μετακίνησης των συναδέλφων ώστε να προσέλθουν στην συγκέντρωση στο Ξενοδοχείο "ΤΙΤΑΝΙΑ", προσήλθαν μαζικά στην συγκέντρωση που διοργανώθηκε για την στήριξη της Υποψηφιότητας του συναδέλφου Γιώργου Αρβανίτημε αναγνωρίζοντας με τον τρόπο αυτό την προσφορά του και τους συνδικαλιστικούς του αγώνες για την προστασία της υγείας και των εργασιακών δικαιωμάτων όλων των συναδέλφων στην Εθνική τράπεζα. 

Με θέρμη, περισσότεροι από 100 Συνάδελφοι της ΔΗΣΥΕ, Υποστήριξαν την Ομόφωνη Απόφαση του Αρμόδιου Δημοκρατικού Οργάνου της μεγάλης Παράταξης, της ΔΗΣΥΕ για την Υποψηφιότητα του Γιώργου Αρβανίτη ως Επικεφαλή του Συνδιασμού, " ΥΓΕΙΑ-ΦΡΟΝΤΙΔΑ-ΠΡΟΟΔΟΣ" της ΔΗΣΥΕ στις επικείμενες εκλογές του ΤΥΠΕΤ. 

Ο Γιώργος Αρβανίτης αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους συναδέλφους - μέλη της ΔΥΣΗΕ για την στήριξή τους ανέφερε τα εξής : 



Το Ταμείο Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας ( ΤΥΠΕΤ ) είναι ο ασφαλιστικός φορέας των εργαζομένων και των συνταξιούχων της Εθνικής Τράπεζας και του Ομίλου. 

Το ΤΥΠΕΤ, το αυτοδιοικούμενο Ταμείο Υγείας της Εθνικής Τράπεζας, είναι ίσως η σημαντικότερη κατάκτηση του συνδικαλιστικού μας οργάνου, του ΣΥΕΤΕ. 

Ενωμένοι και προσηλωμένοι αντιστεκόμαστε, στηρίζουμε και επεκτείνουμε αυτές μας τις κατακτήσεις με σκοπό να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες Υγείας στους συναδέλφους της Εθνικής Τράπεζας. 

Έχουμε τη βεβαιότητα ότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, με την υπεύθυνη στάση που έχει δείξει η Παράταξη της ΔΗ.ΣΥ.Ε. σε όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας, θα ξεπεράσουμε τις τρέχουσες δυσκολίες λόγω Κορωνοϊού και το ΤΥΠΕΤ θα συνεχίσει να αποτελεί πρότυπο ασφαλιστικού φορέα υγείας στη χώρα μας και την επόμενη μέρα, μετά την υγειονομική κρίση που περνάει η χώρα μας λόγω της Πανδημίας του Κορωνοϊού.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP