Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Ξεκινούν οι εργασίες του έργου: «Επεμβάσεις βελτίωσης της οδικής ασφάλειας του υφιστάμενου οδοστρώματος στο οδικό τμήμα από Σ.Σ. Αγγίστας έως τον κόμβο Κρηνίδας»

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020

/ by Newsroom

Tην Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020 ξεκινούν οι εργασίες του έργου: «Επεμβάσεις βελτίωσης της οδικής ασφάλειας του υφιστάμενου οδοστρώματος στο οδικό τμήμα από Σ.Σ. Αγγίστας έως τον κόμβο Κρηνίδας».
 
Οι εργασίες εκτιμάται ότι θα διαρκέσουν περίπου έξη (6) μήνες. Το εν λόγω οδικό τμήμα θα αποκλειστεί πλήρως και η κυκλοφορία θα διεξάγεται από την παρακαμπτήρια διαδρομή Σ.Σ. Αγγίστας – Πρώτης.

Το τμήμα του οδικού δικτύου, όπου προβλέπεται να γίνουν επεμβάσεις έχει συνολικό μήκος περίπου 3,10 χλμ.. Θα γίνουν έργα χωματουργικά, τεχνικά, οδοστρωσία, ασφαλτικά. Θα κατασκευαστούν οριζόντια και κατακόρυφη σήμανση και τέλος θα τοποθετηθούν στηθαία ασφαλείας και κιγκλιδώματα.
[ads-post] 
Παρακαλούνται οι χρήστες της οδού να ακολουθούν τις υποδείξεις του προσωπικού της Tροχαίας  και των Αστυνομικών Τμημάτων της περιοχής για την ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων και κατ’ επέκταση των επιβατών.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP