Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Κορωνοϊός: Κόντρα κυβέρνησης-ΣΥΡΙΖΑ για τα νέα μέτρα

Τρίτη 14 Ιουλίου 2020

/ by Newsroom


Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στην κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τα νέα μέτρα για πτήσεις, χερσαία σύνορα και πανηγύρια που ανακοινώθηκαν τη Δευτέρα για την καταπολέμηση του κορονοϊού μετά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας, που πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη, υπό τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια.

Αρχικά εξέδωσε μία ανακοίνωση το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, όπου έκανε λόγο για «αλαλούμ». «Ενώ η κυβέρνηση ζητά με καθυστέρηση την απαγόρευση των πανηγυριών λόγω της αύξησης των κρουσμάτων του κορωνοϊού, την ίδια ώρα ανοίγει τις πτήσεις από χώρες αντιμέτωπες με υψηλή διασπορά του ιού, χωρίς να πιέζει για τεστ πριν την έλευση στα ελληνικά αεροδρόμια», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του λίγη ώρα μετά τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης για τον κορονοϊό, σε συνέχεια και της σημερινής σύσκεψης της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων.

«Όλα αυτά, μετά τις αλλεπάλληλες παλινωδίες στον τουρισμό», προσθέτει η αξιωματικής αντιπολίτευση. «Χωρίς ενιαία επιδημιολογικά κριτήρια ελέγχων ανεξάρτητα από "πύλη εισόδου" και χώρα προέλευσης και με την κυβέρνηση να αποφασίζει χωρίς καμία εξήγηση την κατάργηση της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας σε πολυκαταστήματα την ώρα που αυξάνονται καθημερινά τα κρούσματα».

«Το πρωτοφανές αλαλούμ συνεχίζεται», καταλήγει η ανακοίνωση.

 

Για να ακολουθήσει το απόγευμα της Δευτέρας η απάντηση από κυβερνητικύς κύκλους. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, κυβερνητικοί κύκλοι υπογράμμιζαν ότι «η τρικυμία εν κρανίω στον ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται» αναφέρουν κυβερνητικοί κύκλοι σε σχόλιο τους για την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ. «Ο ΣΥΡΙΖΑ αρχικά κατήγγειλε την κυβέρνηση επειδή άνοιξε τα σχολεία. Στη συνέχεια, γιατί ήταν πολύ αυστηρή με τον συνωστισμό στις πλατείες. Ο κ. Τσίπρας στις εξορμήσεις του σε διάφορες τουριστικές περιοχές διαμαρτύρεται επειδή η κυβέρνηση βάζει πολλούς περιορισμούς στην είσοδο τουριστών».

Εν συνεχεία ανέφεραν ότι «αυτή την εβδομάδα «καταγγέλλουν» γιατί προσέχουμε στα χερσαία σύνορα, αλλά ανοίγουμε με μέτρα ασφαλείας περισσότερες απευθείας πτήσεις». "Η τρικυμία εν κρανίω στον ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται"».


Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP