Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Δήμος Σερρών: Η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε ομόφωνα τη μελέτη για τη γέφυρα «Τσέλιου»

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020

/ by Newsroom
Δήμος Σερρών: Η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε ομόφωνα τη μελέτη για τη γέφυρα «Τσέλιου»

Το πράσινο φως για την ανάθεση της μελέτης για τον έλεγχο επάρκειας και αποκατάσταση της γέφυρας «Τσέλιου» έδωσε με ομόφωνη απόφασή της η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σερρών.  Συγκεκριμένα, σε κατεπείγουσα συνεδρίασή της σήμερα, 22 Ιουλίου 2020 η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε ομόφωνα την απευθείας ανάθεση της  μελέτης με τίτλο «Έλεγχος επάρκειας (στατικής – υδραυλικής), μελέτη ενίσχυσης / αποκατάστασης της γέφυρας “Τσέλιου” Δήμου Σερρών», αρχικού προϋπολογισμού 77.683,99 ευρώ(με ΦΠΑ).

[ads-post] 

Σημειώνεται ότι η σφοδρή βροχόπτωση της 21ης Ιουνίου 2020 στον ορεινό όγκο της λεκάνης απορροής του χειμάρρου των Αγ. Αναργύρων και οι πλημμύρες δημιούργησαν προβλήματα  στον φέροντα οργανισμό της γέφυρας «Τσέλιου», όπως διαπιστώθηκε μετά από αυτοψίες  της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Σερρών  και της «Εγνατία Οδός ΑΕ».  Για αυτόν τον λόγο, εξάλλου, αποφασίστηκε, σε πρώτη φάση, η προληπτική διακοπή της κυκλοφορίας στη γέφυρα.

Ο Δήμος Σερρών θα προχωρήσει άμεσα στις απαραίτητες εργασίες αποκατάστασης της γέφυρας, που θα υποδειχθούν από τη μελέτη, ούτως ώστε να διασφαλίζεται η ομαλή κυκλοφορία και η ασφάλεια των πολιτών.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP