Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Αρνητικά στην ελονοσία τα αποτελέσματα των δειγμάτων από το Σιδηρόκαστρο που εστάλη στον ΕΟΔΥ

Τρίτη 21 Ιουλίου 2020

/ by Newsroom

Αρνητικές στην ελονοσία βγήκαν  χθες, Δευτέρα 20/7/2020 οι εξετάσεις του  συντοπίτη μας από το Σιδηρόκαστρο Σερρών που νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών από την προηγούμενη Πέμπτη 16/7/2020. Το πόρισμα αυτό προέκυψε μετά από εξειδικευμένες εξετάσεις που έγιναν σε  δείγματα  που εστάλησαν στον ΕΟΔΥ (Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας)  και διαπιστώθηκε ότι τα αποτελέσματα είναι αρνητικά στην ελονοσία .

[ads-post] 

Το θέμα ξεκίνησε όταν την προηγούμενη εβδομάδα ο παθών προσήλθε στο Κέντρο Υγείας Σιδηροκάστρου, όπου τα συμπτώματα οδήγησαν τους γιατρούς στην διενέργεια  δοκιμασίας ταχείας διάγνωσης(rapid test ) η οποία και βγήκε θετική, όπως ακολούθως συνέβη και στο Νοσοκομείο.

Άμεσα ενεργοποιήθηκε το ιατρικό προσωπικό και του χορηγήθηκε η απαιτούμενη θεραπευτική αγωγή.
Ταυτόχρονα, κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες της  Περιφερειακής Ενότητα Σερρών  και του Δήμου Σιντικής για τις απαραίτητες δράσεις καταπολέμησης κουνουπιών οι οποίες πραγματοποιήθηκαν  την Παρασκευή 17/7/2020 και το Σάββατο 18/7/2020 .

Ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος επιθυμεί να ευχαριστήσει το ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Σιδηροκάστρου και του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών για την άμεση ανταπόκριση και την υπευθυνότητα με την οποία χειρίστηκαν το περιστατικό.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP