Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Πνευματικά Δικαιωματα-ΕΔΕΜ: "Κοινή βούληση για έναν ενιαίο Οργανισμό Συλλογικής Διαχείρισης Μουσικών Πνευματικών Δικαιωματων"

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

/ by Newsroom

Κοινή βούληση για έναν ενιαίο Οργανισμό Συλλογικής Διαχείρισης Μουσικών Πνευματικών Δικαιωμάτων

Την κοινή τους βούληση να ολοκληρωθούν σύντομα οι προσπάθειες και οι διαπραγματεύσεις για έναν ενιαίο Οργανισμό Συλλογικής Διαχείρισης Μουσικών Πνευματικών Δικαιωμάτων, εξέφρασαν κατά τη χθεσινή τους συνάντηση οι εκπρόσωποι  της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ και της ΕΔΕΜ. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 29/7/2020 στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, μετά από πρόσκληση της Υπουργού κας. Λίνας Μενδώνη παρουσία του ΓΓ κ. Νίκου  Γιατρομανωλάκη και στελεχών του ΥΠΠΟΑ.

Τον Οργανισμό Αυτοδιαχείριση εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος του ΔΣ κ. Νίκος Αντύπας και η Γενική Διευθύντρια κα Μαργαρίτα Παναγιωτοπούλου και τον Οργανισμό  ΕΔΕΜ εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος του ΔΣ κ. Φοίβος Δεληβοριάς και η Γενική Διευθύντρια κα. Λούκα Κατσέλη.


Οι εκπρόσωποι των δύο Οργανισμών αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν και δημοσίως την Υπουργό  Πολιτισμού και Αθλητισμού για τις πρωτοβουλίες, το ενδιαφέρον, και την υποστήριξή της προς τους δύο Οργανισμούς, στο μέτρο και στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της.


Για τον Οργανισμό ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΣ 

ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΥΠΑΣ


Για τον Οργανισμό ΕΔΕΜ 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΣ

ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP