Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Αναβαθμίζεται το ιστορικό οχυρό του Ρούπελ - Υπεγράφησαν συμβάσεις ένταξης στο Leader

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

/ by Newsroom

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα υπεγράφησαν σήμερα, Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020, από τον Πρόεδρο του Τοπικού Προγράμματος LEADER-Αντιπεριφερειάρχη Σερρών κ.Παναγιώτη Σπυρόπουλο, τέσσερις (4) ακόμα, Συμβάσεις Έργων Δημόσιου Χαρακτήρα.

Η πρώτη σύμβαση με τίτλο «ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΟΧΥΡΟΥ ΡΟΥΠΕΛ», συνολικού προϋπολογισμού (δημόσια δαπάνη) 250.000,46 € υπεγράφη στο γραφειο του Αντιπεριφερειάρχη, στο Διοικητήριο των Σερρών παρουσία εκπροσώπων του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, από το 3ο Σώμα Στρατού, όπου παρευρέθηκε και ο διευθύνων σύμβουλος της ΑΝΕΣΕΡ κ. Δημήτρης Καριπίδης.

Στη συνέχεια τους λοιπούς δικαιούχους υποδέχτηκαν στα γραφεία της ΑΝ.Ε.ΣΕΡ Α.Ε ο Αντιπερειφερειάρχης κ. Παναγιώτης Σπυρόπουλος και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας κ. Καριπίδης Δημήτριος.

[ads-post] 

Οι υπόλοιπες συμβάσεις που υπεγράφησαν είναι οι εξής

Με τον Δήμο Βισαλτίας,νόμιμα εκπροσωπούμενο, από τον Δήμαρχο Βισαλτίας, κο Αθανάσιο Μασλαρινό, για την πράξη, ««ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ Τ.Κ. ΑΝΘΗΣ – ΣΗΣΑΜΙΑΣ – ΑΜΠΕΛΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ»,συνολικού προϋπολογισμού (Δημόσια Δαπάνη) 128.861,45 €.

Με τον Πολιτιστικό Σύλλογο «ΑΚΟΥΕΟΡΑ», νόμιμα εκπροσωπούμενο από την κα Αικατερίνη Εμμανουηλίδου, για την Πράξη με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ», συνολικού προϋπολογισμού (Δημόσια Δαπάνη) 17.749,00 €.

Με το φορέα «Κέντρο Θεραπευτικής Ιππασίας», νόμιμα εκπροσωπούμενο από την κα Μαρία Λίγκα,για την πράξη «ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΙΠΠΑΣΙΑΣ»,συνολικού προϋπολογισμού (Δημόσια υπογραφή της σύμβασης για την πράξης Δαπάνη) 34.307,99€.


Πηγη: epiloges.tv


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP