Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Προμαχώνας: Επιτρέπεται η 24ωρη διέλευση

Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020

/ by Newsroom

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανακοίνωσε την επέκταση
του μέτρου απαγόρευσης διέλευσης σε όλες τις χερσαίες πύλες εισόδου πλην του Προμαχώνα.

Την επέκταση του μέτρου της απαγόρευσης διέλευσης που ισχύει από χθες από 23:00-07:00 στον συνοριακό σταθμό της Κακαβιάς, ώστε να εξασφαλιστούν στοχευμένοι έλεγχοι στη διάρκεια της ημέρας, από αύριο το βράδυ και στις άλλες χερσαίες πύλες εισόδου που παραμένουν ανοιχτές για συγκεκριμένες κατηγορίες διακινουμένων, πλην του Προμαχώνα, ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Όπως επανέλαβε, είναι ήδη προφανές και πιστοποιείται και από τα επίσημα στοιχεία ότι η αύξηση των κρουσμάτων οφείλεται κυρίως στη χαλάρωση που παρατηρείται μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων.
[ads-post] 
Στη φάση αυτή, σημείωσε, έχουν εντοπιστεί τρεις εστίες ανησυχίας: πρώτον, οι συχνές διελεύσεις Ελλήνων, ομογενών κι όσων από τις χώρες της Βαλκανικής έχουν άδεια παραμονής στην Ελλάδα. 

«Κάποιοι εξακολουθούν να πηγαινοέρχονται σαν να μη συμβαίνει τίποτα, αγνοούν την έξαρση της πανδημίας στις χώρες αυτές, όπως αποδεικνύεται από τα καθημερινά επιδημιολογικά δεδομένα» είπε ο υφυπουργός. Δεύτερον, οι συναθροίσεις ορθίων στα μπαρ, αλλά και σε γάμους, βαπττίσεις και άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις. «Κάποιοι αγνοούν τις συστάσεις των ειδικών και τις προειδοποιήσεις, δεν νοούν να καταλάβουν ότι φέτος είναι αλλιώς, και στις κοινωνικές εκδηλώσεις, και στη διασκέδαση» επισήμανε. Και τρίτον, στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. «Και για τις τρεις αυτές πηγές ανησυχίας παίρνουμε μέτρα» είπε ο κ. Πέτσας.

Όπως έκανε γνωστό, αύριο ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, προκειμένου να αποφασιστούν μέτρα για την αύξηση της συχνότητας των δρομολογίων, που θα συμβάλλει στη μείωση του χρόνου αναμονής και θα περιορίσει τον συνωστισμό.


Πηγή: voria.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP