Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Μαρία Αραμπατζή - Ανδρέας Μήτσαινας: Βάπτισαν τον γιο τους με νονά τη Φωτεινή Αραμπατζή! (ΦΩΤΟ)

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

/ by Newsroom

Μπορεί ο κορονοϊός να εξακολουθεί να βρίσκεται ανάμεσά μας, όμως το ζευγάρι αποφάσισε να πραγματοποιήσει το μυστήριο τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Έτσι, ενώ αρχικά είχε προγραμματίσει τη βάπτιση του γιου του για τον περασμένο Μάιο, την ανέβαλλε για τον Αύγουστο έχοντας καλεσμένους συγγενείς και λίγους αγαπημένους φίλους και συνεργάτες.

Ο νεοφώτιστος πήρε το όνομα Χαράλαμπος – Αναστάσιος από τους δύο παππούδες του και νονά του ήταν η αδερφή της Μαρίας Αραμπατζή και Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Φωτεινή Αραμπατζή. Η γνωστή δημοσιογράφος έλαμπε μέσα στην ασημένια τουαλέτα της δια χειρός Βασίλειου Κωστέτσου, την οποία συνδύασε με κοσμήματα Lianos. Εξίσου όμορφη ήταν φυσικά και η νονά φορώντας μια εντυπωσιακή ροζ δημιουργία.

Ο μικρός Χαράλαμπος – Αθανάσιος ήταν ντυμένος στα λευκά ενώ η διακόσμηση της βάπτισης κινούνταν στις αποχρώσεις του μπλε, το λευκό, το μπεζ και το χρυσό. Το ζευγάρι αν και είχε προγραμματίσει να κάνει μία δεξίωση στη λίμνη της Βουλιαγμένης μετά το πέρας του μυστηρίου, τελικά την ακύρωσε λόγω κρούσματος κορονοϊού που εντοπίστηκε εκεί.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE βρέθηκε στο ναό του Αγίου Νικολάου και απαθανάτισε όσα έγιναν.

 [ads-post] 

Η Βάσια Λόη μαζί με τον σύζυγό της, Νικόλα Μαδιά.
Αλέξανδρος Λυκουρέζος

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Πηγή: tlife.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP