Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Γλυκιά Συμφωνία για την Κοινωνική Κουζίνα με την Επιχείρηση Δαρνάκων Γεύσεις

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020

/ by Newsroom

Η επιχείρηση Δαρνάκων Γεύσεις στα πλαίσια της δράσης της για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη προχωρά στη δωρεά σημαντικής ποσότητας μαρμελάδας ροδάκινο στην Κοινωνική Κουζίνα του Δήμου Σερρών.

Η περίοδος που διανύουμε χαρακτηρίζεται εντονότερα από την προσπάθεια ανάκαμψης πολλών ευπαθών ομάδων της κοινωνίας μας λόγω και της υγειονομική κρίσης του covid-19. Η ατομική ευθύνη και η φροντίδα για το κοινωνικό σύνολο αποτελούν προτεραιότητα για όλους μας. Η υγιεινή διατροφή θεωρούμε πως είναι πολύτιμη ασπίδα προστασίας για τη θωράκιση του ανοσοποιητικού συστήματος και των ευπαθών ομάδων.
[ads-post] 
Έτσι σε συνεργασία με την δραστήρια ομάδα προσφοράς του Δήμου Σερρών, όπως δήλωσε ο Κός Σωτήρης Βαγενάς της επιχείρησης Δαρνάκων Γεύσεις, στηρίζουμε την κοινωνική κουζίνα του Δήμου και γενικότερα τις κοινωνικές δομές του Δήμου Σερρών, οι οποίες με την βοήθεια όλων μας φροντίζουν καθημερινά για την σίτιση διακοσίων και πλέον συνανθρώπων μας. Με τη σειρά της η αρμόδια Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Πολιτισμού Σωτηρία Πάνου - Αναστασιάδου ευχαρίστησε την επιχείρηση για τη “Γλυκιά Συμφωνία”, δηλώνοντας πως: 

“’Όταν οι συντονισμένες προσπάθειες όλης της ομάδας του Δήμου μαζί με την άρτια κατάρτιση του προσωπικού των κοινωνικών δομών συναντούν τη βαθιά αίσθηση ευθύνης των ιδιωτών απέναντι στο συνάνθρωπο, είμαστε βέβαιοι ότι θα διασφαλίσουμε ανοδική πορεία στην ενεργοποίηση προγραμμάτων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης με εθελοντικό χαρακτήρα.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP