Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής του Δήμου Σερρών «Ελλάδα 2021»

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020

/ by Newsroom
Πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής του Δήμου Σερρών «Ελλάδα 2021»

Το σχέδιο δράσης για τον εορτασμό των διακοσίων χρόνων από την Επανάσταση του 1821 βρέθηκε επί τάπητος στην πρώτη συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής Εκδηλώσεων του Δήμου Σερρών «Ελλάδα 2021», που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου σε ιδιαίτερα θετικό και εποικοδομητικό κλίμα στο Δημαρχείο Σερρών.

 

«Το 2021 είναι μία χρονιά ορόσημο για την πατρίδα μας. Ήδη στον Δήμο Σερρών έχουμε ξεκινήσει την προεργασία και υποβάλαμε αρχικές προτάσεις για τους εορτασμούς της Επετείου της Επανάστασης του 1821 στην Κεντρική Επιτροπή Ελλάδα 2021. Οι προτάσεις αυτές θα εμπλουτιστούν από την Οργανωτική Επιτροπή, στην οποία συμμετέχουν δημοτικοί σύμβουλοι από τη συμπολίτευση και την αντιπολίτευση και εξέχουσες προσωπικότητες των Σερρών. Πιστεύω ότι θα δώσει ο καθένας τον καλύτερο εαυτό του για να τιμήσουμε, όπως πρέπει τοπικά με μία σειρά από δράσεις και εκδηλώσεις την Επανάσταση του 1821», υπογράμμισε Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης στον χαιρετισμό του στα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής «Ελλάδα
2021 – Σέρρες 2021- 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821».

[ads-post]

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Εκδηλώσεων του Δήμου Σερρών «Ελλάδα 2021» και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βασίλειος Κατιρτζόγλου υπογράμμισε: 

«Αντιλαμβανόμενοι τη σπουδαιότητα της Επετείου της Επανάστασης του 1821 προχωρήσαμε στη συγκρότηση Οργανωτικής Επιτροπής, που θα επεξεργαστεί και θα εισηγηθεί τις τελικές προτάσεις του Δήμου Σερρών στην Κεντρική Επιτροπή Ελλάδα 2021. Στόχος είναι να συμβάλλουμε με δράσεις στον όσο το δυνατόν λαμπρότερο εορτασμό αυτής της σημαντικής Επετείου. Επιπλέον, θέλουμε να τιμήσουμε και να αναδείξουμε γεγονότα της τοπικής μας ιστορίας, που συνδέονται με την Επανάσταση του 1821 αλλά και σημαντικές προσωπικότητες του τόπου μας, όπως αυτή του Εμμανουήλ Παππά καθώς το 1821 συμπληρώνονται 200 χρόνια από τον θάνατό του. Υπάρχει μία σημαντική βάση για τις εορταστικές εκδηλώσεις, την οποία θα ενισχύσουμε με τις ιδέες και τον γόνιμο διάλογο που θα έχουμε στην Επιτροπή».



Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP