Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Δήμος Σερρων: Προσωρινοί πίνακες Κατάταξης Υποψηφίων για την πλήρωση 58 θέσεων Πλήρους Απασχόλησης και 22 θέσεων Μερικής Απασχόλησης Καθαριστών/στριών στις Σχολικές Μονάδες

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020

/ by Newsroom


Αναρτώνται οι προσωρινοί πίνακες Κατάταξης Υποψηφίων για την πλήρωση 58 θέσεων Πλήρους Απασχόλησης και 22 θέσεων Μερικής Απασχόλησης Καθαριστών /στριών στις Σχολικές Μονάδες του Δήμου Σερρών για το σχολικό έτος 2020-21.

Κατά των πινάκων αυτών επιτρέπεται στους ενδιαφερόμενους η άσκηση αντίρρησης ατελώς μόνο για εσφαλμένο υπολογισμό της μοριοδότησης μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δύο (2) εργασίμων ημερών, η οποία αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησής τους, δηλ. από Τετάρτη 2/9/20 έως Πέμπτη 3/9/20 και ώρα 12 τα μεσάνυχτα.

Η αντίρρηση υποβάλλεται ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση paideias@serres.gr με αναφορά στο θέμα ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΝΣΤΑΣΗΣ και το ΟΝΟΜ/ΝΥΜΟ του ΑΙΤΟΥΝΤΟΣ.

Προσωρινός Πίνακας Α' Πλήρους Απασχόλησης Καθαριστών /στριών

Προσωρινός Πίνακας Β' Μερικής Απασχόλησης Καθαριστών /στριών

Πίνακας Γ' Απορριπτέων

[ads-post] 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Ειδικά για την απόδειξη και μοριοδότηση του κριτηρίου της εμπειρίας των επιπλέον μονάδων ανά αίθουσα ελήφθησαν υπόψη τα στοιχεία των Σχολικών Επιτροπών της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, που αναζητήθηκαν αυτεπάγγελτα, δεδομένου ότι με τη νέα ΚΥΑ αρ.52878/21-08-2020 (ΦΕΚ 3485/Β/22-08-2020) ορίσθηκε πως: «Κατά την πρώτη εφαρμογή της παρούσας, ειδικώς για την απόδειξη του κριτηρίου της εμπειρίας των επιπλέον μονάδων ανά ανατεθείσα αίθουσα, οι φορείς αναζητούν αυτεπαγγέλτως τη σχετική βεβαίωση από τις οικείες σχολικές επιτροπές, προκειμένου για την κατάταξη των υποψηφίων».

Όσοι υποψήφιοι δήλωσαν εμπειρία που αφορά και το χρονικό διάστημα πριν το διδακτικό έτος 2010-2011 παρακαλούνται να προσκομίσουν στην Πρωτοβάθμια ή Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή Βεβαίωση του Διευθυντή σχολικής μονάδας στην οποία εργάσθηκαν πριν το 2011 (εφόσον δεν την προσκόμισαν), ώστε να πάρουν από τις Σχολικές Επιτροπές Βεβαίωση Προϋπηρεσίας, που θα αποδεικνύει την συνολική ακριβή απασχόλησή τους και τις αντίστοιχες αίθουσες.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP