Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Μήνυμα του Δημάρχου Νέας Ζίχνης για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020

/ by Newsroom

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και υπό το πρίσμα των ιδιαίτερων συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, θα ήθελα να στείλω τις ευχές μου σε όλους τους μαθητές του Δήμου Νέας Ζίχνης, για καλή σχολική χρονιά, με υγεία, πρόοδο και επίτευξη των στόχων τους.

Θέλω να διαβεβαιώσω όλη τη σχολική κοινότητα, τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές, αλλά και τους γονείς, ότι ο Δήμος μας είναι καθ'όλα έτοιμος, ώστε τα σχολεία να ανοίξουν με ασφάλεια, σύμφωνα με τα μέτρα που έχουν επιβληθεί από την Πολιτεία.

Σήμερα, στο Δημαρχείο πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τους διευθυντές όλων των σχολικών μονάδων, προκειμένου να συζητηθούν όλες οι ενέργειες, οι οποίες έχουν γίνει από την πλευρά του Δήμου, για την εύρυθμη  και ασφαλή λειτουργία των σχολείων, με το πρώτο χτύπημα του κουδουνιού.

Ήδη, έχουμε προχωρήσει στην πρόσληψη και τοποθέτηση επιπλέον καθαριστριών, ώστε να υπάρχει πλήρης κάλυψη των σχολικών μονάδων, όπως προβλέπεται από τις οδηγίες αντιμετώπισης του covid 19.

Τέλος, προμηθεύσαμε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης με τα απαραίτητα υλικά (μάσκες, αντισηπτικά).

Καλή σχολική χρονιά, με υγεία και ευλογία!

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΜΠΟΖΗΣ
Δήμαρχος Νέας Ζίχνης.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP