Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

"Δύσκολα θα αντέξει το Νοσοκομείο Σερρών" - Κραυγή αγωνίας από τον διευθυντή της ιατρικής υπηρεσίας

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

/ by Newsroom

Δεν θα αντέξει το νοσοκομείο Σερρών αν φορτωθεί το σύστημα σε μία ενδεχόμενη αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού. Πρόκειται για κραυγή αγωνίας από τον διευθυντή της ιατρικής υπηρεσίας Σερρών κύριο Δημήτρη Μπαλαξή , ο οποίος επισημαίνει ότι με το υπάρχον προσωπικό από παθολόγους και πνευμονιολόγους δύσκολα θα αντέξουν.

Ο κος Μπαλαξής τονίζει ότι μετά την αποχώρηση του κου Αντωνιάδη και τη συνταξιοδότηση των δύο παθολόγων διευθυντών των κλινικών απαιτείται ενίσχυση από γιατρούς. Γι αυτό, ο δ/ντης της ιατρικής υπηρεσίας ζήτησε απόσπαση δύο παθολόγων και μίας πνευμονιολόγου για το νοσοκομείο Σερρών

Οι γιατροί πάντως δεν ανταποκρίνονται στην προσφορά είτε γιατί βρίσκουν καλύτερες συνθήκες εργασίας απ ότι στο νοσοκομείο είτε γιατί υπάρχει καλύτερη αμοιβή και ο κος Μπαλαξής ζητά από το κράτος να καταλάβει ότι πρέπει να πληρώσει.
[ads-post] 
Αναφορικά με το τμήμα covid 19 του νοσοκομείου Σερρών υπάρχει οργάνωση και ετοιμότητα σύμφωνα με τον κο Μπαλαξή ενώ ήδη έχουν γίνονται εργασίες διαμόρφωσης του χώρου ενόψει του χειμώνα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP