Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Επίσκεψη του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών στο Ανατολικό Ανάχωμα της Λίμνης Κερκίνης

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020

/ by Newsroom

Τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή υποδέχθηκε την Κυριακή 13-09-2020, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος στο σημείο του ανατολικού αναχώματος της Λίμνης Κερκίνης, όπου πρόκειται να εκτελεστούν οι εργασίες της τρίτης φάσης στεγάνωσής του, προϋπολογισμού 4.000.000,00 ευρώ.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε τον Υπουργό, παρουσία του Δημάρχου Ηράκλειας, για την διαχρονική εξέλιξη των εργασιών των δύο προηγούμενων φάσεων στεγάνωσης του αναχώματος, συνολικού ύψους περίπου 10.000.000,00 ευρώ, που εκτελέσθηκαν από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
[ads-post] 
Με την σειρά του ο Υπουργός επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το έργο αυτό, χρηματοδοτούμενο από ευρωπαϊκά προγράμματα, το οποίο έρχεται να προστεθεί στις πιστώσεις ύψους 3.600.000,00 ευρώ που μέχρι στιγμής έχει εγκρίνει για έργα αντιπλημμυρικής θωράκισης καθ’ όλο το μήκος της λεκάνης απορροής του ποταμού Στρυμόνα. 

Τα έργα αυτά αποτελούν, όπως δήλωσε, ύψιστη προτεραιότητα για το Υπουργείο Υποδομών, εξασφαλίζοντας τις ζωές και τις περιουσίες των συμπολιτών μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP