Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Δήμος Σερρών: Το Green Crew στην Ημέρα χωρίς Αυτοκίνητο - Τηλεδιάσκεψη για τα αποτελέσματα του έργου

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020

/ by Newsroom
Το Green Crew στην Ημέρα χωρίς Αυτοκίνητο - Τηλεδιάσκεψη για τα αποτελέσματα του έργου

Με επιτυχία και ικανοποιητική συμμετοχή ολοκληρώθηκε η δράση ενημέρωσης του Δήμου Σερρών για τη συμβολή του έργου Green Crew στη διαχείριση «πράσινων» απορριμμάτων και την «πράσινη» απασχόληση , στο πλαίσιο του εορτασμού της Ημέρας χωρίς Αυτοκίνητο και της Ευρωπαϊκής Eβδομάδας Kινητικότητας. Παρουσία του Δημάρχου Σερρών Αλέξανδρου Χρυσάφη, πλήθος κόσμου επισκέφτηκε χθες, Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου το ενημερωτικό περίπτερο του Δήμου Σερρών, επικεφαλής εταίρου του έργου Green Crew, στην οδό Ερμού, ενώ οι μικροί μαθητές με τα πινέλα τους έστειλαν το δικό τους περιβαλλοντικό μήνυμα.

Με τη διανομή ενημερωτικών οδηγών αλλά και την επίδειξη κάδων κομποστοποίησης, παρουσιάστηκαν στο κοινό τα πλεονεκτήματα της οικιακής κομποστοποίησης. Η ανταπόκριση υπήρξε μεγάλη και ακολούθησαν πολλές αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος των δημοτών για την προμήθεια αντίστοιχων κάδων.

[ads-post] 

Επιπλέον, με στόχο την ενθάρρυνση εναλλακτικών μορφών επιχειρηματικότητας παράλληλα με την τοπική ανάπτυξη, παρουσιάστηκαν οι δυνατότητες της κοινωνικής επιχειρηματικότητας και των «πράσινων» θέσεων εργασίας στη διαχείριση βιοαποβλήτων.

Τα αποτελέσματα της υλοποίησης του ιδιαίτερα σημαντικού αυτού έργου και οι ευκαιρίες ανάπτυξης στον Δήμο Σερρών θα παρουσιαστούν σε τηλεδιάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020. Για δηλώσεις συμμετοχής στις εργασίες της τηλεδιάσκεψης επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://docs.google.com/forms/d/1Pv87i-Gttqr7cvaq4D4zSukA84rw8uPcqPRUN1oVPq4/edit

Η τηλεδιάσκεψη πραγματοποιείται στο πλαίσιο του έργου «Πράσινες θέσεις εργασίας στη διαχείριση βιοαποβλήτων» του έργου («GREEN EMPLOYMENT IN THE MANAGEMENT OF BIOWASTES») με ακρωνύμιο «GREEN CREW», στο πλαίσιο του Προγράμματος «INTERREG V-A GREECE – BULGARIA 2014-2020 COOPERATION PROGRAMME».



Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP