Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Η Ένωση Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Σερρών «Αγία Βαρβάρα» ΔΕ συμμετέχει στο lock down από 16-22 Σεπτεμβρίου

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020

/ by Newsroom

Με Δελτίο Τύπου που απέστειλε στα Μ.Μ.Ε. η Ένωση Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Σερρών «Αγία Βαρβάρα» ενημερώνει τα μέλη της πως οι απεργιακές κινητοποιήσεις που εξήγγειλε το ΠΑΣΚΚΕΔΙ  δε συνάδουν με το πνεύμα των διαπραγματεύσεων και διαλόγου που έχει ξεκινήσει ανάμεσα στην κυβέρνηση και τον επίσημο θεσμικό φορέα εκπροσώπησης της Εστίασης, ΠΟΕΣΕ. Διαχωρίζει επομένως τη θέση της από την προαναγγελθείσα  απεργιακή κινητοποίηση από τις 16 έως και τις 22 Σεπτεμβρίου και καλεί τα μέλη της να μη συμμετάσχουν και να δείξουν υπομονή, μέχρι και τις επίσημες εξαγγελίες του Πρωθυπουργού από το forum της Δ.Ε.Θ.
[ads-post] 
Παρακάτω το Δελτίο Τύπου:

Σέρρες, 9/9/2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Σε αναμονή των ανακοινώσεων του Πρωθυπουργού

Η Ένωση Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Σερρών «Αγία Βαρβάρα», ως μέλος της ΠΟΕΣΕ, του επίσημου θεσμικού φορέα εκπροσώπησης της εστίασης, συντάσσεται με τη θέση της  Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων και ενημερώνει τα μέλη της πως δεν έχει καμία σχέση με την ανακοίνωση για απεργιακές κινητοποιήσεις στην εστίαση, κατά το διάστημα από 16-22 Σεπτεμβρίου.

Ως εκ τούτου, μέσα στο πλαίσιο της έναρξης του διαλόγου που έχει ξεκινήσει με την κυβέρνηση και σεβόμενη τη διαδικασία των διαπραγματεύσεων μεταξύ αυτής και της επίσημης Κλαδικής Εκπροσώπησης της εστίασης, η Ένωση Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Σερρών «Αγία Βαρβάρα» διάγει εν αναμονή των Πρωθυπουργικών εξαγγελιών από το φόρουμ της ΔΕΘ και επιφυλάσσεται για μετέπειτα κινητοποιήσεις, εάν και εφόσον αυτές εξυπηρετούν το συμφέρον του κλάδου και της οικονομίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP