Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Σέρρες: Εκδικάζεται υπόθεση ομαδικού βιασμού - Κάλεσμα για συμπαράσταση

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020

/ by Newsroom

Στα Δικαστήρια Σερρών
Την προσεχή Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020 δικάζονται από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο των Σερρών οι τρεις νεαροί που κατηγορούνται ότι βίασαν μια 24χρονη στην Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης πριν δυόμιση χρόνια.
[ads-post] 
Η υπόθεση, που έχει αναβληθεί ήδη τρεις φορές (η τελευταία τον περασμένο Ιούνιο (25/6)), με τους κατηγορούμενους να κυκλοφορούν ελεύθερους, έχει προκαλέσει την αντίδραση ομάδας δράσης, η οποία με σύνθημα «χτυπάνε μία, απαντάμε όλες! Καμία ανοχή», καλεί για ακόμη μια φορά τις Σερραίες και τους Σερραίους, να δώσουν το παρόν στη συγκέντρωση που διοργανώνουν έξω από τα Δικαστήρια Σερρών στις 9.00 πμ το πρωϊ της Τετάρτης 7/10 και τονίζουν σε ανακοίνωσή τους τα εξής:

“Στις 7 Οκτωβρίου, εκδικάζεται στο μικτό Ορκωτό Σερρών ο ομαδικός βιασμός μιας ακόμα αδερφής μας.

Η, 24 ετών αδερφή μας βιάστηκε πριν δυόμιση περίπου χρόνια στη Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης από τρεις νεαρούς. Πήρε την απόφαση να αγωνιστεί ώστε καμία γυναίκα να μη βρεθεί ξανά θύμα τους. Για τέταρτη φορά, θα βρεθεί στο δικαστήριο, αφού οι βιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι με τη βοήθεια του συνηγόρου τους Αλέξη Κούγια, σέρνουν ένα γαϊτανάκι αναβολών, αδιαφορώντας για την ταλαιπωρία μιας επιζώσας βιασμού, να περιμένει δικαίωση.

Για τέταρτη φορά θα διεκδικήσει τα αυτονόητα.

Εμείς καλούμαστε, να είμαστε εκεί δίπλα της. -Καμία Ανοχή-“


Πηγή: anexartitos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP