Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Σωτήρης Κοτσαμπάς: Απρόσκλητος αλλά πειστικός και με ακλόνητο επιχείρημα, έκλεψε την παράσταση!

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020

/ by Newsroom

Έκανε guest star εμφάνιση κι έκλεψε την παράσταση επί της ουσίας!

Ο Πρόεδρος του ΟΕΒΕΣ Σερρών κ.Σωτήρης Κοτσαμπάς έκανε δυναμική την παρουσία του (παρ’όλο που δεν προσκλήθηκε) και πέτυχε την συμμετοχή του στην σύσκεψη, καθώς προέβαλε το ακλόνητο επιχείρημα, πως δεν μπορεί να παρθούν αποφάσεις που αφορούν κατά κύριο λόγο τους επιχειρηματίες στην εστίαση, χωρίς αυτοί να είναι παρόντες.

Στο Διοικητήριο στις 9.15 πμ ξεκίνησε σύσκεψη αρχικά στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη με τους Δημάρχους της Π.Ε. Σερρών (δικαιολογημένα απών ο Δήμαρχος Εμμ.Παππά Δ.Νότας καθώς βρίσκεται σε καραντίνα, αδικαιολόγητα(;) απών ο Δήμαρχος Αμφίπολης κ.Στ.Φράστανλης). Στις 9.25 πμ (στην ώρα του, αλλά η σύσκεψη είχε αρχίσει νωρίτερα) έφτασε ο Περιφερειάρχης Κ.Μακεδονίας κ.Τζιτζικώστας ο οποίος μπήκε κι αυτός στην κλειστή σύσκεψη. Στις 9.30 η σύσκεψη μεταφέρθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων Κ.Καραμανλής, όπου συμμετείχαν πλέον και οι υπόλοιποι φορείς (Αστυνομία, Πυροσβεστική, Νομίατρος κ.λ.π.) 

Μετά τις απαραίτητες φωτογραφίες και πλάνα των συνεργείων των ΜΜΕ, ξεκίνησε η σύσκεψη, η οποία ολοκληρώθηκε ακριβώς σε μια ώρα και δεν έβγαλε κάτι το νέο.

Καθώς η αλήθεια είναι πως η ξαφνική χθεσινοβραδινή ανακοίνωση της άφιξης Χαρδαλιά στις Σέρρες, δημιούργησε την αίσθηση πως θα τεθεί ο νομός σε lockdown.
Ανακοινώθηκε πως … θα εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι και θα συνεχιστούν τα rapid test, όλη την ερχόμενη εβδομάδα, για να επισημανθούν τυχόν εστίες κρουσμάτων. Έγιναν διαπιστώσεις πως η αύξηση των κρουσμάτων στις Σέρρες, οφείλεται στην επίσκεψη από γειτονικούς νομούς, κυρίως της Θεσσαλονίκης, λόγω του ότι ο νομός πριν 10ημέρες ήταν στο «πράσινο», και από το συνωστισμό πολλών ατόμων σε συγκεκριμένα μπαρ των Σερρών.

Ο Πρόεδρος του ΟΕΒΕΣ Σερρών Σωτήρης Κοτσαμπάς δήλωσε πως 8 μπαρ-καφέ (τα μεγαλύτερα) στο κέντρο της πόλης έκλεισαν οικειοθελώς (ένα ακόμη έκλεισε η Αστυνομία καθώς από εκει ξεκίνησε η αρχική διασπορά των κρουσμάτων). 

Ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης τόνισε πως θα επιβάλλει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε η πόλη να ξαναγυρίσει στο «πράσινο» χρώμα. Μάλιστα προανήγγειλε σύσκεψη με τηλεδιασκεψη για το απόγευμα της Κυριακής, όπου θα παρθούν αυτές οι αποφάσεις.  

Στις 10:47 πμ ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας άφηνε το  Διοικητήριο και με το ελικόπτερό επέστρεφε στην βάση του για να συνεχίσει το έργο του.

Τωρα αν αυτά όλα δικαιολογούσαν το ταξίδι αστραπή του Χαρδαλιά στις Σέρρες, καθώς θα μπορούσαν να δοθούν οδηγίες με τηλεδιάσκεψη, αυτό το ξέρουν μόνο οι… ιθύνοντες μπορούν να το απαντήσουν.


Πηγή: anexartitos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP