Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

ΚΙΝΑΛ για προϋπολογισμό: "Απόλυτα εκτός πραγματικότητας το προσχέδιο"

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020

/ by Newsroom


«Απόλυτα εκτός πραγματικότητας και έωλο ως προς τις εκτιμήσεις του είναι το προσχέδιο του προϋπολογισμού 2021, που κατέθεσε σήμερα η κυβέρνηση», αναφέρει το Κίνημα Αλλαγής, σε ανακοίνωση του Τομέα Οικονομικών του κόμματος.

Όπως επισημαίνει, «φέτος θα έχουμε ύφεση που θα αγγίξει διψήφιο νούμερο. Με αποτέλεσμα την διόγκωση της ανεργίας, την μείωση των εισοδημάτων, τον κίνδυνο λουκέτων για τους μικρομεσαίους, την αύξηση των κόκκινων δανείων», ενώ χαρακτηρίζει "θαύμα" το γεγονός πώς με τις ίδιες αδιέξοδες πολιτικές από την κυβέρνηση, προβλέπεται ανάπτυξη 7,5% το 2021 (!!). Υποτιμούν την νοημοσύνη του ελληνικού λαού».

 

Προσθέτει ότι η κυβέρνηση δεν έχει ολοκληρωμένο, πλήρες και υλοποιήσιμο σχέδιο για την απορρόφηση των ευρωπαϊκών πόρων και από το προσχέδιο απουσιάζουν οι δημόσιες επενδύσεις που θα στηρίζουν την ανάπτυξη και τις δοκιμαζόμενες υποδομές της υγείας, την παιδεία και το κοινωνικό κράτος.

«Κρούουμε για άλλη μια φορά το καμπανάκι του κινδύνου. Επιμένουμε στις προτάσεις μας για τη νέα αλλαγή που έχει ανάγκη η χώρα και η ελληνική κοινωνία», καταλήγει ο Τομέας Οικονομικών του Κινήματος Αλλαγής.


Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP