Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

«Καρφί» από την Δημοκρατία στον Άδωνη Γεωργιάδη

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020

/ by Newsroom


Ο ταλαίπωρος «πρώην» υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων (αφού ο αναπληρωτής υπουργός τού πήρε τις μισές αρμοδιότητες!) Άδωνις Γεωργιάδης αναγκάστηκε να γράψει στα κοινωνικά δίκτυα πως δέχεται άδικη επίθεση ο Νίκος Παπαθανάσης.

Ο τελευταίος είχε προχωρήσει σε σημαντική ανακαίνιση του γραφείου του, όπως είχε αποκαλύψει η «δημοκρατία». Μάλιστα, είχε αναγκάσει έναν από τους γενικούς γραμματείς του υπουργείου να μετακομίσει σε μικρότερο χώρο, προκειμένου να επεκτείνει το γραφείο του!

Ο κ. Άδωνις έβαλε και φωτογραφίες του παλιού καναπέ στο γραφείο του κ. Παπαθανάση και υποστηρίζει πως ήταν, ούτως ή άλλως, για αντικατάσταση. Μέχρι και φωτογραφία της τουαλέτας αναγκάστηκε να βάλει ο άνθρωπος, προκειμένου να διασκεδάσει τις εντυπώσεις πως αυτός είχε κάνει τη διαρροή στη «δημοκρατία»!


Εμείς κατανοούμε την αντίδραση του πάλαι ποτέ υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, και νυν αρμοδίου για τη λαχαναγορά / κρεαταγορά. Ο ισχυρός αναπληρωτής υπουργός κ. Παπαθανάσης «τον έστησε στον τοίχο» και του ζήτησε να διαψεύσει την ανακαίνιση. Η «δημοκρατία» δεν έγραψε πάντως κάτι που δεν είναι ήδη γνωστό στο κτίριο της οδού Νίκης και κάτι που δεν συζητούν μεταξύ τους οι συστεγαζόμενοι υπουργοί, υφυπουργοί και γενικοί γραμματείς.

 

Συνεπώς, θα επιμείνουμε στο ρεπορτάζ μας, δείχνοντας και τη δέουσα κατανόηση στον κ. Γεωργιάδη!


Πηγή: Δημοκρατία

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP