Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Αίτημα της Ένωσης Καταστημάτων Αναψυχής & Εστίασης Ν. Σερρών για διενέργεια δωρεάν τεστ COVID-19

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

/ by Newsroom


Με αίτημα που αποστέλλει η Ένωση Καταστημάτων Αναψυχής & Εστίασης Ν. Σερρών προς τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλο, τον Δήμαρχο Σερρών Αλέξανδρο Χρυσάφη και τον Πρόεδρο του ΕΒΕΣ Χρήστο Μέγκλα, ζητά την άμεση διενέργεια, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, δωρεάν τεστ cοvid-19 σε όλα τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος της ευρύτερης περιοχής των Σερρών.

Η ανάγκη για το εν λόγω αίτημα προκύπτει μετά και την απότομη αύξηση των κρουσμάτων covid στις Σέρρες και τον συσχετισμό της, σύμφωνα με τον νομίατρο των Σερρών Αναστάσιο Αναστασιάδη, με τον χώρο της διασκέδασης & αναψυχής.

[ads-post] 

Διαβάστε την επιστολή:

Σέρρες, 19/10/2020

Προς :

Αντιπεριφερειάρχη Σερρών κ. Παναγιώτη Σπυρόπουλο

Δήμαρχο Σερρών κ. Αλέξανδρο Χρυσάφη

Πρόεδρο ΕΒΕΣ: κ. Χρήστο Μέγκλα

 

ΘΕΜΑ: Διενέργεια δωρεάν τεστ COVID-19 στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος

 

Αξιότιμοι κύριοι,

Μετά και την προσφάτως ανησυχητική αύξηση των κρουσμάτων στην περιοχή των Σερρών και τις πρόσφατες δημόσιες δηλώσεις του προϊσταμένου του τμήματος Δημόσιας Υγείας, Νομιάτρου Αναστάσιου Αναστασιάδη, ότι η πλειοψηφία αυτών προέρχεται από τον χώρο της διασκέδασης & αναψυχής, εφιστούμε την προσοχή σας και ζητούμε όπως μεριμνήσατε σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ για τη διενέργεια δωρεάν τεστ COVID-19 για όλους τους εργαζομένους στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Με δεδομένες τις παραπάνω εξελίξεις, και αισθανόμενη το μεγάλο βάρος της ευθύνης που φέρει για την ασφάλεια των πελατών της αλλά και των εργαζομένων της, η Ένωση Καταστημάτων Αναψυχής & Εστίασης Ν. Σερρών καθιστά σαφές και συνεχίζει να επιμένει στο αίτημά της για δωρεάν, μαζικά, επαναλαμβανόμενα τεστ στο σύνολο των επαγγελματιών της εστίασης, όλης της Περιφερειακής Ενότητας των Σερρών.

Αναμένουμε άμεσα τη δική σας ενεργοποίηση επί του θέματος, πριν η κατάσταση οδηγηθεί στο έσχατο σημείο ενός επόμενου lockdown για τις Σέρρες.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον και αναμένουμε την απάντησή σας.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Κοτσαμπάς Σωτήριος   

Η Γ. Γραμματέας Σπλήνα Μελπομένη


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP