Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Ο βουλευτής που έγινε viral για τη ματαιοδοξία του λέει τους μαθητές «αλήτες»!

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020

/ by Newsroom


Αποκάλεσε τους μαθητές «αλητάκια»

Μπορεί πριν λίγους μήνες να έγινε viral όταν ανήρτησε φωτογραφία του εαυτού του να παρακολουθεί τον εαυτό του στην τηλεόραση, ενώ από πάνω του κρέμεται το πορτρέτο του ίδιου, όμως ο Γιάννης Καλλιάνος, φαίνεται διατεθειμένος να απασχολεί τα ΜΜΕ, για όλους τους λάθος λόγους. 

Σήμερα επιτέθηκε ανοίκεια στους μαθητές που αγωνίζονται ενάντια στην κυβερνητική ανευθυνότητα αποκαλώντας τους «αλητάκια», εκμεταλλευόμενος πολιτικά τα περιορισμένης έκτασης επεισόδια που σημειώθηκαν στο σημερινό πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας.
 
«Τα κακόμοιρα τα παιδιά, αυτή την ώρα καίνε το κέντρο της Αθήνας γιατί μάχονται για το μέλλον τους. Ξέρετε, είναι αυτά τα παιδιά που ενδιαφέρονται για καλύτερες συνθήκες στην παιδεία, που φοβούνται για τον COVID και που θέλουν περισσότερους καθηγητές ώστε να επιτύχουν στις εξετάσεις τους και να γίνουν λαμπροί επιστήμονες. 

Αλλά δεν φταίνε μόνο αυτά, φταίνε περισσότερο οι γονείς τους που τα μεγάλωσαν αλητάκια.

(ΥΓ : Αν έχεις κάποια αιτήματα για ένα ζήτημα, μπορείς ασφαλώς να συμμετέχεις σε μια διαδήλωση. Είναι δημοκρατικό δικαίωμα του καθενός και της καθεμιάς αυτό. Αν όμως πας για να σπάσεις και να κάψεις είσαι αλητάκι και θα έπρεπε να ντρέπονται πρώτοι απ' όλους οι γονείς σου)», έγραψε συγκεκριμένα στην ανάρτησή του.

Το κατά πόσον έκανε την ανάρτηση ενώ ταυτόχρονα παρακολουθούσε τον εαυτό του να παρακολουθεί τον εαυτό του, δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό.


Πηγη: koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP