Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Τα αποτελέσματα από τα 180 Rapid Test στον Δήμο Βισαλτίας

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020

/ by Newsroom

Rapid Tests σήμερα από το πρωί για τους εργαζόμενους του Δήμου Βισαλτίας, των Ν.Π. και των άλλων φορέων του δημοσίου

Για τον περιορισμό και έλεγχο της εξάπλωσης της πανδημίας του κορονοϊού, διεξήχθησαν σήμερα Rapid Tests στο χώρο όπου στεγάζεται το ΚΑΠΗ Νιγρίτας.

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ από το πρωί της Πέμπτης 5 Νοεμβρίου 2020 διενεργούσε τα τεστ στο προσωπικό του Δήμου, των Νομικών Προσώπων αλλά και των άλλων φορέων του Δημοσίου (Αστυνομία, Εκπαίδευση κτλ) εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου. Υπό τον συντονισμό του Αντιδημάρχου Πρόνοιας κ. Αργύρη Χατζημάρκου, οι εργαζόμενοι τηρώντας τα μέτρα προστασίας περίμεναν υπομονετικά την σειρά του έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Η διαδικασία των Rapid Tests ξεκίνησε μετά από πρωτοβουλία του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και την συμβολή των Δημοτικών Αρχών.
[ads-post] 
Στόχος είναι να ελεγχθούν όλοι όσοι, εν μέσω της πανδημίας και του lockdown στην Π.Ε. Σερρών, συνεχίζουν να εργάζονται στον ευρύτερο Δημόσιο Τομέα., για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού covid-19.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Επιλογές από τα 180 Rapid Test που έγιναν σήμερα στον Δήμο Βισαλτίας, επιβεβαιώθηκαν 5 κρούσματα.


Πηγη: epiloges.tv


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP