Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

«Φαρσοκωμωδία» με την ανάρτηση των τελων κυκλοφορίας 2021

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020

/ by Newsroom


Την “επίσημη 1η” της απαγόρευσης κυκλοφορίας η κυβέρνηση στέλνει “ραβασάκι” για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας

Αίσθηση προκάλεσε η ανάρτηση των τελών κυκλοφορίας για το 2021 εν μέσω απαγόρευσης κυκλοφορίας, και μάλιστα της αυστηροποιήσης της από το βράδυ της Παρασκευής, τη στιγμή μάλιστα που δεν έχει ανακοινωθεί κάποια έκπτωση ή έστω μία αναστολή πληρωμών.

Με  δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενους να είναι σε αναστολή εργασίας και να προσπαθούν να καλύψουν τα τρέχοντα έξοδα, η ανακοίνωση από το υπουργείο οικονομικών  ανάρτηση φαντάζει τουλάχιστον προκλητική.

Χαρακτηριστική είναι και η δήλωση του αναπληρωτή εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξανδρου Νικολαΐδη:

«Φαρσοκωμωδία "Κυβέρνηση ΝΔ" σεζόν 2 επεισόδιο 11.

Η κυκλοφορία έχει απαγορευθεί, όποιος δεν έχει απολυθεί ή δεν έχει δεχθεί περικοπή μισθού έχει βγει σε αναστολή εργασίας, αλλά τα τέλη κυκλοφορίας να πληρωθούν κανονικά» σημειώνει.

Οργή στα social

Tην οργή των χρηστών στα social προκάλεσε η ανακοίνωση από την ΑΑΔΕ με την ανακοίνωση για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας, αλλά και την κυνικότητα στην οποία  αυτής που συνιστά στους υπόχρεους να ακολουθούν τη συγκεκριμένη διαδικασία αποφεύγοντας την επίσκεψη στα υποκαταστήματα των τραπεζών και των Ελληνικών Ταχυδρομείων


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP