Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Εκκενώνονται 5 κλινικές του Νοσοκομείου Σερρών για να δέχονται ασθενείς με κορωνοϊό

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020

/ by Newsroom


Δύο νέοι θάνατοι από κορωνοιο επιβεβαιώθηκαν σήμερα στις Σέρρες, με τον αριθμό των νεκρών να φτάνει τους 5 από την αρχή της πανδημίας. Πρόκειται για ηλικιωμένους που ΉΤΑΝ τρόφιμοι του γηροκομείου της Κωστοπουλείου Στέγης οι οποίοι είχαν υποκείμενα νοσήματα και έχασαν τη ζωή τους από covid 19.

 

ΤΡΑΓΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ – 55 ΟΙ ΝΟΣΗΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΣΗΜΕΡΑ

Σε ό,τι αφορά το νοσοκομείο Σερρών η κατάσταση γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη καθώς από 45 νοσηλευόμενους χθες ο αριθμός σήμερα αυξήθηκε σε 55 εκ των οποίων οι 40 είναι θετικοί στον κορωνοϊό ενώ περιμένουμε και άλλες επιβεβαιώσεις κρουσμάτων .


ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΚΛΙΝΙΚΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ COVID

Σύμφωνα πάντα με τον υπεύθυνο covid 19 του νοσοκομείου Σερρών Θεόφιλο Καλλινικίδη έχουν ήδη εκκενωθεί οι εξής κλινικές:

Νευρολογική, ΩΡΛ, Oρθοπεδική και Ουρολογική εξασφαλίζοντας έτσι 60 κρεβάτια.  Λόγω του ότι αυτά τα κρεβάτια ουσιαστικά καλύφθηκαν καθώς απέμειναν μόνο 5 κενά προγραμματίζεται τις επόμενες ώρες να εκκενωθεί και η οφθαλμολογική κλινική έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε 16 ακόμη κλίνες για περιστατικά covid.

Το τραγικό στην όλη ιστορία είναι ότι η Θεσσαλονίκη πια από χθες μας έχει κλείσει την πόρτα για διασωληνωμένα περιστατικά από σήμερα καθώς δέχθηκε χθες τα δύο τελευταία και πλέον όλοι οι διασωληνωμένοι θα μεταφέρονται στην Αλεξανδρούπολη και η μεταφορά αυτή κρύβει ιδιαίτερη επικινδυνότητα καθώς η διαδρομή αγγίζει τις 3,5 ωρες. 


ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΕΣΤ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ Κ.Υ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ

Ωστόσο το ευχάριστο ανακοινώθηκε στην εκπομπή ΚΑΘΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙ και την Ελένη Μωραΐτη από τον πρόεδρο των ιατρών των Κέντρων Υγείας κο Χρήστο Χαιδευτο. Από σήμερα και με εντολή της κας Χατζοπούλου υπεύθυνης των Κ.Υ της 4Ης ΥΠΕ όλα η πρωτοβάθμια υγεία μεταξύ της οποίας και τον κέντρο υγείας αστικού τύπου στην πόλη των Σερρών θα διαθέτουν τα γρήγορα τεστ και κάποια εξ αυτών και μοριακά τεστ.

Να σημειώσουμε ότι το κέντρο υγείας Σιδηροκάστρου και Νιγρίτας ήδη διέθεταν μοριακά τεστ για τα επιβεβαιωμένα κρούσματα.


Θ. ΚΑΛΛΙΝΙΚΙΔΗΣ : «ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ»

Παράλληλα ο κος Χαϊδευτός με ιδιαίτερο τρόπο σχολίασε στην ίδια πάντα εκπομπή  τις δηλώσεις του κου Καλλινικίδη ότι θα πρέπει όλοι οι γιατροί να βρεθούν στην πρώτη γραμμή του πολέμου και όχι μόνο οι 10 του νοσοκομείου οι οποίοι είναι παθολόγοι και πνευμονολόγοι και οι 9 από την πρωτοβάθμια υγεία.

[ads-post] 

ΤΕΣΤ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΣΩΦΡΩΝΙΣΤΙΚΟΙ ΥΠΆΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΝΙΓΡΙΤΑΣ

Τέλος να σημειώσουμε ότι  παρέμβαση του ΕΟΔΥ και τεστ ζητάει η ένωση σωφρονιστικών υπαλλήλων Νιγρίτας καθώς σημειώνονται νέα κρούσματα με έγγραφό της προς τον υφυπουργό προστασίας του Πολίτη , τη γενική γραμματέα αντιεγκληματικής πολιτικής , τον διοικητή της 4ης ΥΠΕ με σκοπό να ελεγχθεί το προσωπικό και οι κρατούμενοι της φυλακής καθώς σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα σε σωφρονιστικούς υπαλλήλους.


Πηγη: epiloges.tv



Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP