Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Ο Δήμος Σερρών τιμά την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020

/ by Newsroom


«Η επαίσχυντη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων δυστυχώς αυξάνεται κατακόρυφα λόγω και του εγκλεισμού που βιώνουμε όλοι μας μέσα στην πανδημία. Οι θύτες και τα θύματα μέσα στο ενδοοικογενειακό περιβάλλον παρουσιάζουν αυξητική τάση εξαιτίας των αυξανόμενων ψυχολογικών προβλημάτων. Μένουμε στο σπίτι δεν σημαίνει ότι αδρανούμε απέναντι στο βιασμό, στη σεξουαλική παρενόχληση, στην κακοποίηση. Δεν σημαίνει ότι παγιδευόμαστε μέσα σε μία ασφυκτική συντροφικότητα αυτή την εποχή της αβεβαιότητας και της κοινωνικής απόστασης», τονίζει σε μήνυμα της για την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας, Υγείας, Πολιτισμού Σωτηρίας Πάνου - Αναστασιάδου.

[ads-post] 

Ο Δήμος Σερρών τιμώντας τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, διοργάνωσε διαδικτυακά έκθεση φωτογραφίας με θέμα την κακοποίηση γυναικών, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.

«Ευτυχώς υπάρχουν δομές, όπως το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών του Δήμου μας, που συνεχίζει σε όλη την περίοδο των περιοριστικών μέτρων, να προσφέρει αδιάλειπτα τις ανεκτίμητες υπηρεσίες του για τις γυναίκες θύματα βίας, για την οικογένειά τους, για τα παιδιά τους, για το μέλλον ολόκληρης της κοινωνίας», υπογράμμισε η κυρία Πάνου - Αναστασιάδου.


Έκθεση φωτογραφίας «Επιζώσα*… στο φακό»

Στην έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Επιζώσα*… στο φακό» 17 φωτογραφίες και 6 ερασιτέχνες φωτογράφοι, μιλούν μέσα από τις εικόνες τους για το φαινόμενο της έμφυλης βίας, προσεγγίζουν τη γυναίκα επιζώσα έμφυλης βίας και παροτρύνουν προς την ελευθερία της, προς μια ζωή χωρίς κακοποίηση.

Δείτε περισσότερα για την έκθεση εδώ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP