Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Δήμος Σιντικής: Ενημερωση για το προσωπικό καθαριότητας των σχολικών μονάδων

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020

/ by Newsroom

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-Για το προσωπικό καθαριότητας σχολικών μονάδων

Σύμφωνα με εγκύκλιο που εξέδωσε το Υπουργείο Εσωτερικών με ΑΔΑ Ψ7Ψ746ΜΤΛ6-ΟΚΩ το προσωπικό καθαριότητας σχολικών μονάδων που απασχολείται με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, υπενθυμίζεται ότι, βάσει των διατάξεων του άρθρου 49 αρ. 11 του ν.3943/2011, κατά το χρονικό διάστημα που δεν λειτουργούν οι σχολικές μονάδες, οι εργαζόμενοι αυτοί απασχολούνται για τον καθαρισμό υπηρεσιών του οικείου ∆ήμου και των ΝΠ∆∆ αυτού.

Επομένως, για το χρονικό διάστημα που οι Σχολικές Μονάδες ∆ευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Γυμνάσια και Λύκεια) βρίσκονται σε αναστολή λειτουργίας, το προσωπικό καθαριότητας με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, δύναται να απασχοληθεί είτε σε σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία και ∆ημοτικά σχολεία) καθώς και σε σχολεία Ειδικής Αγωγής, είτε σε υπηρεσίες του οικείου δήμου ή ΝΠ∆∆ αυτού, αναλόγως των αναγκών που προκύπτουν.

Αναφορικά με τους συμβασιούχους, ̟που απασχολούνται με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ή συμβάσεις μίσθωσης έργου σε Σχολικές Μονάδες ∆ευτεροβάθμιας Εκαίδευσης, ∆ημόσια ΙΕΚ και Σχολεία ∆εύτερης Ευκαιρίας, για το χρονικό διάστημα ̟που αυτές θα είναι σε αναστολή λειτουργίας, θα απασχοληθούν σε Σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ή σχολεία Ειδικής Αγωγής του οικείου ∆ήμου.

Εφόσον οι ανάγκες καθαριότητας των εν λόγω μονάδων ήδη καλύπτονται, οι συμβασιούχοι της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης δύνανται να απασχοληθούν και σε λοιπά δημοτικά κτίρια, καθότι με το νέο θεσμικό ̟πλαίσιο αποτελούν πλέον προσωπικό του δήμου.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP