Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Κραυγή αγωνίας από νοσηλεύτρια του Νοσοκομείου Σερρών: «Γονατίσαμε»…

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020

/ by Newsroom


Τις δύσκολες καταστάσεις που ζουν οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία της Ελλάδος, περιγράφει μια νοσηλεύτρια του νοσοκομείου Σερρών, η κα Γεσθημανή Μπερμπέρη η οποία μοιράζεται τα βιώματά της σε μια  ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

«Γονατίσαμε» γράφει  και στη συνέχεια προσπαθεί να μεταφέρει σε λέξεις, τις πρωτοφανείς εικόνες που βλέπει καθημερινά κατά τη διάρκεια της εργασίας της στο νοσοκομείο.

«Εργάζομαι ως νοσηλεύτρια εδώ και πολλά πολλά χρόνια σε δύσκολα τμήματα. Έχω έρθει αντιμέτωπη με πολύ σκληρές εικόνες όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και με ιστορίες ανθρώπων που με έχουν σημαδέψει βαθιά. Τους τελευταίους μήνες εργάζομαι σε ένα από τα τμήματα covid του Γ. Ν. Σερρών και όσα έχω ζήσει αυτές τις μέρες, είναι μόνο τραγικά», εξομολογείται η νοσηλεύτρια.

[ads-post] 

Όπως λέει η κ. Μπερμπέρη, «η σκληρότητα και η σφοδρότητα της πανδημίας και των συνεπειών της, είναι αδύνατον να μεταφέρθει σε εσάς, μέσα από λίγες γραμμές» και στη συνέχεια παραθέτει τα λόγια ενός 49χρονου ασθενούς θετικού στον νέο κορονοϊό, λίγο προτού οι γιατροί τον διασωληνώσουν:

«Ασθμαίνοντας μας είπε: “Σας παρακαλώ πολύ μη με διασωληνώσετε ακόμη, σας υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω να αναπνέω καλύτερα”».

«Προσεύχομαι απόψε για αυτόν, σας παρακαλώ να το κάνετε και εσείς», γράφει αφοπλιστικά η κ. Μπερμπέρη.

 

Πηγή: makthes.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP