Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Διάλογο με τον Πρωθυπουργό ζητά ο Αναπληρωτής Γεν. Γραμματέας της ΠΟΕΣΕ Σ. Κοτσαμπάς

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

/ by Newsroom


Διάλογο με τον πρωθυπουργό ζήτησε ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της ΠΟΕΣΕ Σωτήριος Κοτσαμπάς, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή “Πρωινοί Τύποι”. Το διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΣΕ, τόνισε ο Σ. Κοτσαμπάς έχει ζητήσει εδώ και καιρό συνάντηση με τον Πρωθυπουργό αλλά μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο δεν έχει πραγματοποιηθεί.

[ads-post] 

Ο Σωτήριος Κοτσαμπάς περιέγραψε τη δύσκολη κατάσταση που βιώνουν οι Σέρρες με τα συνεχώς αυξανόμενα κρούσματα από τη μία πλευρά και τις οικονομικές δυσχέρειες με τις οποίες είναι αντιμέτωποι οι εκπρόσωποι της εστίασης από την άλλη, κάνοντας μάλιστα και τη ζοφερή πρόβλεψη για “Μαύρα Χριστούγεννα” με κλειστές ενδεχομένως μέχρι και τότε τις επιχειρήσεις. Η συνέχιση των μέτρων στήριξης είναι μονόδρομος για τους επαγγελματίες της εστίασης που εν μέσω πανδημίας έρχονται αντιμέτωποι στην πλειοψηφία τους με ενδεχόμενα λουκέτα.

Ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Σωτήρης Κοτσαμπάς τόνισε παράλληλα τη συλλογική συνδρομή  των επαγγελματιών και άλλων φορέων προς ενίσχυση του νοσοκομείου των Σερρών, μέσω χορήγησης ιατρικού εξοπλισμού.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP