Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Ανακοίνωση Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας Δήμου Σιντικής

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020

/ by Newsroom

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης από την Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σιντικής προς τους πολίτες ανακοινώνεται ότι:

α.  Όσον αφορά την ενημέρωση σχετικά με το εμβόλιο, όπως αυτή προβλήθηκε από τα ΜΜΕ, οφείλει να ενημερώνει τους δημότες του για τις καλές ειδήσεις, οι οποίες έχουν να κάνουν και με την ψυχολογία μας. 

β. Για την περίοδο κατά την οποία στο Δήμο Σιντικής υπήρξε το θέμα με τον Δυτικό Νείλο, ενημερώνουμε ότι ο Δήμος προέβη σε ψεκασμούς καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού στα σημεία που έπρεπε να γίνουν και εγκαίρως. Επίσης από την Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας μοιράστηκαν ενημερωτικά έντυπα με οδηγίες προς τους δημότες για την προστασία τους σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα και τις λαϊκές αγορές.

γ. Σχετικά με τον Covid-19, τα λαμβανόμενα μέτρα είναι αυτά της πολιτείας, τα οποία οφείλουμε να τηρούμε. Από την πλευρά του ο Δήμος και η Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας προχώρησαν και συνεχίζουν τις απολυμάνσεις, διένεμαν μάσκες στα σχολεία και για την καλύτερη ασφάλεια των δημοτών έγιναν rapid tests στο προσωπικό του Δήμου και στους δημόσιους λειτουργούς, οι οποίοι έρχονται σε επαφή με τους πολίτες. 

δ. Η Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας με πρωτοβουλία της μαζί με τη Δ.Ε.Υ.Α.ΣΙ. έχει τυπώσει και διανέμει φυλλάδια για την πρόληψη από τα ακραία καιρικά φαινόμενα του χειμώνα.

Για το λόγο αυτό παρακαλούνται οι πολίτες που τα λαμβάνουν να μη τα πετάνε. Στόχος μας είναι να καλύψουμε όλο το δήμο. 
[ads-post] 
Τέλος, θέλουμε να επισημάνουμε ότι η υπηρεσία της Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας δε προσφέρεται για μικροπολιτική γιατί το έργο της έχει να κάνει με τη ζωή και την προστασία του πολίτη και οφείλουμε να το σεβαστούμε. 
Αντιθέτως, η Γ.Π.Π. του Δήμου Σιντικής είναι στη διάθεση του κάθε ενδιαφερόμενου για ενημέρωση. 
Σας θέλουμε δίπλα και όχι απέναντι σ’ αυτή την προσπάθεια.

Ανδχος Π.Π Ιωάννης Τορουνίδης
Γραμματέας Π.Π. Αριστείδης Καραντζούλης


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP