Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Σέρρες: Ουρές φορτηγών στο τελωνείο του Προμαχώνα

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

/ by Newsroom

Ταλαιπωρία για τους επαγγελματίες οδηγούς στο Τελωνείο του Προμαχώνα καθώς από χθες το μεσημέρι υποχρεούνται να κάνουν ράπιντ τεστ. 

Αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθούν μεγάλες ουρές βαρέων οχημάτων και φορτηγών, που έφταναν έως και 7 χιλιόμετρα, ενώ η αναμονή ξεπερνούσε και τις 4 ώρες. Οι χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν χθες βράδυ, επιβάρυναν ακόμη περισσότερο την κατάσταση.

Έντονες ήταν οι διαμαρτυρίες των οδηγών, οι οποίοι όπως δήλωναν στην ΕΡΤ Σερρών, «δεν είναι αντίθετοι στο να τους γίνουν rapid test, αλλά θα έπρεπε να είχαν ενημερωθεί και να υπήρχαν περισσότερα κλιμάκια του ΕΟΔΥ ώστε να προχωρά γρηγορότερα η διαδικασία.»
[ads-post] 
Στο μεταξύ 11 το βράδυ με 7 το πρωί κλείνουν τα σύνορα για τα ΙΧ , σύμφωνα με τα τελευταία μέτρα για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού, οπότε και αποχωρεί το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, ωστόσο η κίνηση των φορτηγών και βαρέων οχημάτων συνεχίζεται.

Το πρωί οι ουρές των οχημάτων έφτασαν τα 3 χιλιόμετρα και η αναμονή γύρω στις 2 ώρες. Οι οδηγοί αντιμετωπίζουν τα νέα δεδομένα με υπομονή.


Πηγη: olanea.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP