Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Η Cisco «διερευνά το πρόβλημα» και αδειάζει... την Κεραμέως που λέει ότι δεν υπήρχε πρόβλημα

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

/ by Newsroom


«Εργαζόμαστε εντατικά για τη διερεύνηση του προβλήματος και την επαναφορά της υπηρεσίας» αναφέρει σε ανακοίνωση της η εταιρία της πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης την ώρα που για το υπουργείο Παιδείας, όλα πήγαν καλά.

Αδειάζει την Νίκη Κεραμέως η Cisco καθώς παραδέχεται τη δυσλειτουργία στην πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης που έκανε πρεμιέρα σήμερα για τα παιδιά του δημοτικού την ώρα που  το υπουργείο Παιδείας διαβεβαίωνε νωρίτερα οτι δεν υπήρχε πρόβλημα.

«Η Cisco γνωρίζει το ζήτημα που έχει προκύψει σχετικά με το Webex meetings. Ευχαριστούμε τους χρήστες και τους συνεργάτες μας για την υπομονή τους καθώς εργαζόμαστε εντατικά για τη διερεύνηση του προβλήματος και την επαναφορά της υπηρεσίας», αναφέρει σε δηλώσεις της η Έλενα Πρασσάκη, διευθύντρια Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ της Cisco για την Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.
 
«Η εξέλιξη των εργασιών αποκατάστασης είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση status.webex.com», αναφέρει επίσης.

Κι ενώ τα παράπονα γονέων από όλη τη χώρα για την αδυναμία σύνδεσης έπεφταν "βροχή", το υπουργείο Παιδείας έκανε λόγο για «μεμονωμένες»  περιπτώσεις και τόνιζε οτι δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα κεντρικά, ούτε στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο, ούτε στην πλατφόρμα webex. Φυσικά το ίδιο είχε αναφέρει και την περασμένη βδομάδα στην πρεμιέρα για τα γυμνάσια και Λύκεια. Φυσικά πέραν του κυβερνητικού φιάσκου με την τηλεκπαίδευση  η είδηση θα ήταν να λειτουργούσε η πλατφόρμα.


Πηγή: koutipandoras.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP