Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Αγρια κόντρα του Αλέξη Γεωργούλη on air με δημοσιογράφο - «Να παραιτηθείς»

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

/ by Newsroom

Έξαλλος με τον δημοσιογράφο Κώστα Τσουρό έγινε ο Αλέξης Γεωργούλης, ο οποίος ήταν χθες καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

Η συζήτηση ξεκίνησε ομαλά, με τον ηθοποιός και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε αρχικά πως προσπαθεί να βοηθήσει τον πολιτισμό από τη θέση που βρίσκεται μιας και αυτός είναι ο στόχος του.

Η κόντρα τους που ξέσπασε on air, ξεκίνησε όταν ο Κώστας Τσουρός έθιξε το θέμα των πρόσφατων δηλώσεών του ηθοποιό για το μισθό του ως ευρωβουλευτής. Ο Αλέξης Γεωργούλης βγήκε εκτός εαυτού και ρώτησε τον δημοσιογράφο «Ποια ήταν η δήλωσή μου, ξέρεις;».

Τότε αυτός του απάντησε ότι είναι «ότι ο μισθός σου είναι 25.000 ευρώ». Στη συνέχεια, ο Αλέξης Γεωργούλης τόνισε από την πλευρά του: «Δεν είναι αυτή η δήλωσή μου. Δεν άκουσες καλά. Εγώ είπα ότι τα 25 χιλιάρικα αντιστοιχούν στα έξοδα του γραφείου». «Όχι, δεν το είπες αυτό» του απαντά ο Κώστας Τσουρός, με αποτέλεσμα να ανέβουν οι τόνοι και να ξεκινήσει έντονος διάλογος ανάμεσα στους δύο άντρες.

 

Μάλιστα σε κάποιο σημείο, ο Αλέξης Γεωργούλης ρώτησε τον Κώστα Τσούρο, αν θέλει να βάλουν στοίχημα για το ποιος έχει δίκιο, προκαλώντας τον να παραιτηθεί αν κάνει λάθος. Συγκεκριμένα, αφού ο Κώστας Τσουρός συνέχισε να αμφισβητεί τα λεγόμενά του, ο Αλέξης Γεωργούλης ανέφερε: «Πάμε στοίχημα;» και ακολούθησε η εξής στιχομυθία:

Κώστας Τσουρός: «Ναι»
Αλέξης Γεωργούλης: «Πάμε στοίχημα; Αν είναι έτσι, τι θα χάσεις;»
Κώστας Τσυορός: «Τι θέλεις να χάσω;»
Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν ξέρω, να χάσεις τη δουλειά σου, να παραιτηθείς»
Κώστας Τσουρός: «Ωραία, να ψάξουμε τη δήλωση και να δούμε τι έχεις πει, γιατί τώρα με προσβάλλεις».

Τότε παρενέβη η Ναταλία Γερμανού, η οποία ηρέμησε τα πνεύματα και η συνέντευξη συνεχίστηκε κανονικά.




Πηγη: zappit.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP