Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Διαδικτυακή Ημερίδα του Σ.Ο.Φ.Ψ.Υ. Ν. Σερρών με τίτλο: «3 Γενιές στον Χορό του Covid-19: παιδιά-έφηβοι, γονείς, άτομα της τρίτης ηλικίας»

Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020

/ by Newsroom


Διαδικτυακή Ημερίδα του Σ.Ο.Φ.Ψ.Υ. Ν. Σερρών με τίτλο: «3 Γενιές στον Χορό του Covid-19: παιδιά-έφηβοι, γονείς, άτομα της τρίτης ηλικίας»

 

Δεδομένης της τεράστιας απήχησης στο ευρύ κοινό, ο Σύλλογος Οικογενειών/Φροντιστών και Φίλων για την Ψυχική Υγεία, τη Νόσο Alzheimer και Συγγενείς Διαταραχές (Σ.Ο.Φ.Ψ.Υ.) Ν. Σερρών συνεχίζει την παροχή υποστηρικτικών διαδικτυακών δράσεων και διοργανώνει νέα Ενημερωτική Ημερίδα με θέμα: «3 Γενιές στον Χορό του Covid-19: παιδιά-έφηβοι, γονείς, άτομα της τρίτης ηλικίας». 

[ads-post] 

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου στις 18:00. Χαιρετισμό θα απευθύνουν η Υφυπουργός Ψυχικής Υγείας, κ. Ράπτη Ζωή και ο Διοικητής του Γεν. Νοσοκομείου Σερρών, κ. Φαρμάκης Νικόλαος, ενώ έγκριτοι επιστήμονες στο χώρο της υγείας θα πραγματοποιήσουν σχετικές με το θέμα εισηγήσεις. 

Συντονίζει η Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων και Οργανώσεων για την Ψυχική Υγεία (Π.Ο.Σ.Ο.Ψ.Υ.) κ. Νομίδου Κατερίνα. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση ζωντανά μέσω του Facebook στη σελίδα μας: 

https://www.facebook.com/sofpsi.serres

τη σελίδα της ΠΟΣΟΨΥ  

https://www.facebook.com/posopsi

τη σελίδα του Σ.Ο.Ψ.Υ. Πάτρας 

https://www.facebook.com/sopsypatras

τη σελίδα του Σ.Ο.Φ.Ψ.Υ. Ημαθίας

https://www.facebook.com/sofpsi



Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP