Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Σοκαρει η παραδοχή Μητσοτάκη: "Πιθανόν να φτάσουμε μέχρι το Πάσχα χωρίς νυχτερινή διασκέδαση"

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020

/ by Newsroom

Ανοικτό το ενδεχόμενο τα μέτρα περιορισμού διάδοσης του κορονοϊού να ισχύσουν για τη νυχτερινή διασκέδαση μέχρι το Πάσχα άφησε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

«Ας είμαστε ειλικρινείς, όλες οι ιχνηλασίες μας έδειξαν, ότι ειδικά στη νυχτερινή διασκέδαση, όταν ο κόσμος χαλαρώνει, φωνάζει, έρχεται πιο κοντά υπάρχει μεγάλο πρόβλημα μετάδοσης του ιού» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης. «Δεν ισχύει το ίδιο σε αυτή την έκταση στα εστιατόρια. Γι’ αυτό και διαχωρίζω την λειτουργία των εστιατορίων από τη λειτουργία της διασκέδασης» εξήγησε.

«Αν με ρωτήσετε με το χέρι στην καρδιά αν πιστεύω ότι θα λειτουργήσει η βραδινή διασκέδαση μέχρι που να φτάσουμε σε ένα σημείο να έχουμε μια μαζική ανοσία του πληθυσμού θα σας πω ότι το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα λειτουργήσει. Πιθανόν να φτάσουμε μέχρι το Πάσχα χωρίς διασκέδαση» τόνισε.
 
Ωστόσο, υπογράμμισε πως «έχουμε σταθεί δίπλα σε αυτούς τους κλάδους και θα σταθούμε δίπλα και το 2021 για να μπορούμε να αποζημιώσουμε επιχειρηματίες και εργαζόμενους».


*με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP