Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Το μήνυμα του Δημάρχου Σερρών για την Πρωτοχρονιά

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

/ by Newsroom
Το μήνυμα του Δημάρχου Σερρών για την Πρωτοχρονιά

Αγαπητοί Συνδημότες,

Αφήνουμε πίσω μας μία δύσκολη χρονιά, κατά την οποία η πανδημία του κορωνοϊού άφησε βαρύ αποτύπωμα σε όλο τον κόσμο, στην Ελλάδα αλλά και στον Δήμο Σερρών.

Το 2020 η ζωή μας άλλαξε με έναν δραματικό τρόπο σε όλα τα επίπεδα. Προτεραιότητες και στόχοι αναθεωρήθηκαν και αναπόφευκτα οι δράσεις μας ως Δημοτική Αρχή προσαρμόστηκαν στις νέες συνθήκες.

Κόντρα στα εμπόδια, που προκάλεσε η πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση υλοποιήσαμε βασικές δεσμεύσεις μας, ολοκληρώσαμε σημαντικές παρεμβάσεις στον τομέα της καθημερινότητας και της βελτίωσης της ποιότητας ζωής των Δημοτών μας και προωθήσαμε ενέργειες που μεταμορφώνουν την εικόνα του Δήμου Σερρών.

Παράλληλα, δημιουργήσαμε ένα δίχτυ προστασίας για τους συμπολίτες μας, που πλήττονται από την πανδημία του κορωνοϊού στηρίζοντας έμπρακτα τα νοικοκυριά, τους επαγγελματίες και τους οικονομικά ευάλωτους συμπολίτες μας. Και βέβαια ενισχύσαμε το Νοσοκομείο Σερρών, που βρέθηκε στην πρώτη γραμμή του υγειονομικού πολέμου με τη δωρεά ιατρικού εξοπλισμού εντατικής θεραπείας.

Αποδεικνύουμε καθημερινά ότι ενωμένοι και αλληλέγγυοισυμμαχώντας όλοι μαζί, μπορούμε να κερδίσουμε κάθε μάχη.

[ads-post] 

Με αυτή την πίστη και την αισιοδοξία υποδεχόμαστε το 2021.

Γυρίζουμε σελίδα με υπευθυνότητα για να χαρούμε όλοι τη νέα χρονιά, με ελπίδα για τον τερματισμό της πανδημίας και με ανανεωμένη δύναμη για έργα και δράσεις που θα φέρουν πρόοδο και ανάπτυξη στον τόπο μας.

Χρόνια Πολλά! Ευτυχισμένο και δημιουργικό το 2021!



Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP