Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Μπαράζ πληρωμών τη Δευτέρα - Ποιοι θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020

/ by Newsroom


Μπαράζ πληρωμών θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου καθώς θα καταβληθούν το Δώρο Χριστουγέννων, η δεύτερη δόση της εξόφλησης της βασικής ενίσχυσης αλλά και οι συντάξεις Ιανουαρίου 2021 ορισμένων ασφαλιστικών ταμείων στους δικαιούχους.

[ads-post] 

Αναλυτικά:

1. Το Δώρο Χριστουγέννων

Τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου του 2020 καταβάλλεται το Δώρο Χριστουγέννων στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων μισθωτών του Ιδιωτικού Τομέα, όπως αναφέρεται σε σχετική απόφαση που υπεγράφη από τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Γιάννη Βρούτση. Υπενθυμίζεται ότι το Δώρο Χριστουγέννων θα καταβληθεί σε δύο φάσεις. Στις 21 Δεκεμβρίου 2020 θα καταβληθεί από τους εργοδότες το μέρος που αντιστοιχεί στους πραγματικούς μισθούς που έχει λάβει ο εργαζόμενος από την επιχείρηση και την ίδια μέρα η Πολιτεία θα καταβάλλει τα ποσά του αντιστοιχούν στον πραγματικό μισθό που έχει λάβει ο εργαζόμενος ως αποζημίωση ειδικού σκοπού. Η δεύτερη καταβολή θα πραγματοποιηθεί αρχές Ιανουαρίου του 2021 και θα αφορά στο ποσό του τμήματος του δώρου που αντιστοιχεί στον μήνα Δεκέμβριο.

2. Η δεύτερη δόση της εξόφλησης της βασικής ενίσχυσης

Τη Δευτέρα αναμένεται να πιστωθεί η δεύτερη δόση της εξόφλησης της βασικής ενίσχυσης του ΟΠΕΚΕΠΕ στους λογαριασμούς των δικαιούχων αγροτών.

3.Συντάξεις 2021

Τη Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2020 θα καταβάλουν το τ. ΟΑΕΕ, τ. ΟΓΑ , τ. ΕΤΑΑ, τ. ΝΑΤ, τ. ΕΤΑΤ, τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ τις συντάξεις του 2021 στους δικαιούχους.


Πηγή: enikonomia.gr

GSHARE

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP