Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Υπογράφηκε η σύμβαση για τη δωρεά «ζωής» από τον Δήμο Σερρών στο Νοσοκομείο

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

/ by Newsroom

Τη σύμβαση προμήθειας για τη δωρεά δύο σύγχρονων, πλήρως εξοπλισμένων ΜΕΘ και υποβοηθητικών ειδών για τις κλινικές Covid-19 στο νοσοκομείο Σερρών, συνολικού προϋπολογισμού 118.828 ευρώ υπέγραψαν σήμερα ο Δήμαρχος Σερρών κ.Αλέξανδρος Χρυσάφης και ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας παρουσία του Διοικητή του Νοσοκομείου Σερρών κ.Νίκου Φαρμάκη.

 

«Η υπογραφή της σύμβασης σηματοδοτεί την έναρξη της διαδικασίας παράδοσης του ιατρικού εξοπλισμού από τον ανάδοχο στο Νοσοκομείο Σερρών.

Ο Δήμος Σερρών με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου προχώρησε σε αυτή τη δωρεά “ζωής” διαθέτοντας αντί άλλων δράσεων τα χρήματα από την Πολιτεία των Ευχών στους αγωνιστές της πρώτης γραμμής. 

Αυτή η δωρεά είναι από όλους τους Σερραίους. Προσφέρουμε από την καρδιά μας αυτά τα “όπλα” στους ήρωες του Νοσοκομείου με την ευχή να σώσουν ζωές.

Το Νοσοκομείο Σερρών χρειάζεται τη διαρκή αγάπη και τη συμπαράσταση όλων μας», υπογράμμισε ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης.

«Ευχαριστώ από καρδιάς τον Δήμαρχο Σερρών και το Δημοτικό Συμβούλιο για αυτή τη δωρεά, η οποία είναι απαραίτητη για το Νοσοκομείο και τους πολίτες. Το 2020 ήταν μία δύσκολη χρονιά, όμως ο Άγιος Βασίλης ήταν πολύ καλός μαζί μας», τόνισε ο κ.Φαρμάκης.

[ads-post] 

Η πολύτιμη δωρεά «ζωής» για το Νοσοκομείο Σερρών περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:

-Τρεις ηλεκτροκίνητες κλίνες ΜΕΘ

-Πέντε μόνιτορ ΜΕΘ,

- Δύο φορητά μόνιτορ ΜΕΘ

- Δύο αναπνευστήρες ΜΕΘ

1.000 προστατευτικές στολές

-Μία γεννήτρια για ηλεκτροθερμική συγκόλληση αγγείων

 Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας Κυριάκος Λίλλης σημείωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμβάλλουμε στη διάθεση των ειδών που δωρίζει ο Δήμος Σερρών στο Νοσοκομείο. Θα προσπαθήσουμε να παραδώσουμε πολύ γρήγορα το επόμενο διάστημα τον εξοπλισμό, ο οποίος θα βοηθήσει το Νοσοκομείο Σερρών να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της εποχής».



Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP