Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Δημάρχου Νέας Ζίχνης

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

/ by Newsroom

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΕΑΣ ΖΙΧΝΗΣ

Βρισκόμαστε στο κατώφλι του νέου έτους, αφήνοντας πίσω μια δύσκολη χρονιά, που δοκίμασε τις αντοχές όλων μας, ανατρέποντας πολλά από αυτά που θεωρούσαμε δεδομένα μέχρι τώρα.
 
Βιώσαμε και συνεχίζουμε να βιώνουμε μια πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση, η οποία είχε αντίκτυπο σε όλους τους τομείς της ζωής μας οικονομικό, κοινωνικό, ψυχολογικό.
  
Η Δημοτική Αρχή αγωνίζεται καθημερινά με όσες δυνάμεις διαθέτει, να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, δίπλα στους ανθρώπους πρώτης γραμμής ,στο υγειονομικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Νέας Ζίχνης, στη μαθητική κοινότητα, κοντά στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.
 
Τη νέα χρονιά που έρχεται οφείλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, να κρατήσουμε ζωντανή την ελπίδα και να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες.
[ads-post] 
Το 2021 θα είναι για τον Δήμο μας Χρονιά έναρξης έργων και δράσεων,   που θα αλλάξουν την προοπτική τόπου, αλλά και της κοινωνίας μας.
 
Αλλάζουμε χρόνο, γυρίζουμε σελίδα με υπευθυνότητα, αλληλεγγύη, αισιοδοξία, νέες ιδέες και έργα, όμως πάνω απ' όλα με αγάπη και σεβασμό στον Συνάνθρωπο.
 Καλή Χρονιά, με υγεία και ευτυχία σε κάθε σπίτι, σε κάθε οικογένεια.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΑΣ ΖΙΧΝΗΣ
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΜΠΟΖΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP