Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Συμμετοχή προέδρου Επιμελητηρίου Σερρών σε γενική συνέλευση ΚΕΕΕ παρουσία του Άδωνι Γεωργιάδη

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020

/ by Newsroom

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, Χρήστος Μέγκλας, συμμετείχε στη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020 με τηλεδιάσκεψη παρουσία του Υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη.

Κατά τη Γενική Συνέλευση συζητήθηκε η πορεία της πανδημίας και οι δυσμενείς επιπτώσεις στην επιχειρηματικότητα και την οικονομία γενικότερα καθώς και όλα τα νέα και επερχόμενα μέτρα προστασίας αλλά και στήριξης των επιχειρήσεων.
[ads-post] 
Ο κος Μέγκλας τόνισε ότι πρέπει να δοθεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερη βοήθεια στις μικρές επιχειρήσεις και να ενισχυθεί η ρευστότητά τους, για να μην οδηγηθούμε σε μαζικά λουκέτα τον Ιανουάριο. Μετέφερε, επίσης, τα αιτήματα του Επιμελητηρίου Σερρών που είναι, μεταξύ άλλων, η διευκόλυνση της πρόσβασης σε συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα (Αναπτυξιακός Νόμος, LEADER, ΕΣΠΑ), η κατάργηση έκτατων εισφορών (όπως 6% σε έργα ΑΠΕ, 0,6% σε επιχειρηματικά δάνεια), η μη επιστροφή του 75% των επιστρεπτέων προκαταβολών και η συνέχιση της επιδότησης τόκων δανείων.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP