Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Σωτήρης Κατσαμπάς - Πρόεδρος ΟΕΒΕΣ Σερρών: "Να μην προκαλούμε με τα λαμπάκια"

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020

/ by Newsroom

Κατά την διάρκεια της σημερινής σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στην αντιπεριφέρεια ο πρόεδρος του ΟΕΒΕΣ κ. Σωτήρης Κοτσαμπάς μετέφερε την ανησυχία των ανθρώπων της αγοράς για την αύξηση της κινητικότητας των πολιτών που παρατηρήθηκε τις τελευταίες ημέρες λίγο η μουσική, λίγο η γιορτινή ατμόσφαιρα με την η πόλη να είναι στολισμένη γιορτινά, προκαλεί τους συμπολίτες μας για μια βόλτα ζητώντας να σβήσουν τα φώτα ή να αλλάξουν τις ώρες της φωταγώγησης τους.

Ο κος Κατσαμπάς τόνισε πως η εστίαση είναι εδώ και 9 εβδομάδες κλειστή και εάν πρόκειται να βλέπουν οι καταστηματάρχες τέτοιες εικόνες τότε να ανοίξουν και τα καταστήματα τους.
[ads-post] 
Από την μεριά του, ο νομίατρος Σερρών, κος Αναστάσιος Αναστασιάδης επισήμανε ότι δεν πρέπει να δώσουμε προσοχή μόνο στο κέντρο της πόλης αλλά και στην επαρχία ενώ ο  ιατρός της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας κ. Νάσος Παπαδόπουλος επιβεβαίωσε πως αυτή η χαλάρωση εγκυμονεί κινδύνους.

Ο αντιπεριφερειάρχης κος Παναγιώτης Σπυρόπουλος έκανε έκκληση στους Σερραίους πολίτες να είναι προσεκτικοί καθώς η κατάσταση είναι δύσκολη για όλους μας.


Πηγη: epiloges.tv


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP