Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

H collection του οίκου Dior για το 2021 - Όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020

/ by Newsroom


Δηλαδή ποιος άλλος εκτός της κ.Μαρέβας Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη, θα μπορούσε να συνόδευε στην Καλαμάτα τα στελέχη του οίκου Dior, «…ενός από τους μεγαλύτερους παγκοσμίως, που ήρθαν στη χώρα μας προκειμένου να ερευνήσουν ύστερα από περιήγηση σε μουσεία, τη δυνατότητα η νέα τους collection το 2021 να έχει αναφορά στην Ελλάδα με αφορμή και τα 200 χρόνια από την ανεξαρτησία…»;

* Αφού έχουμε τον κατάλληλο άνθρωπο που γνωρίζει από haute couture, galas, fashion shows,collections και όλα τα συναφή και κινείται σαν αρχόντισσα στα jet-set μοδάδικα, είναι απολύτως λογικό ότι δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε ανεκμετάλλευτα αυτά τα μοναδικά προσόντα.


Η αποστολή ήταν εθνική και καλώς ή Πολιτική Προστασία έδωσε ειδική άδεια στην κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη να επισκεφτεί την πόλη της Καλαμάτας. «…Οφείλουμε να σημειώσουμε λοιπόν ότι η κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη δεν πήγε στην Καλαμάτα για εκδρομή, αλλά κατόπιν της προβλεπόμενης έγγραφης άδειας από την Πολιτική Προστασία,…»*. Αναρωτιόμαστε, ποιος θα ήταν καταλληλότερος από την κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη, να ξεναγήσει ολόκληρο οίκο Dior στη Συλλογή ελληνικών ενδυμασιών ;Βικτωρία Γ. Καρέλια;; «...Είναι επίσης γνωστό ότι η κα Μητσοτάκη ασχολείται συστηματικά με την προώθηση της ελληνικής χειροτεχνίας στον κόσμο, γεγονός που σχετίζεται άμεσα με την υλοποίηση της collection…Το γεγονός αυτό, όπως αντιλαμβάνονται όλοι, θα αποτελέσει σημαντική προβολή για τη χώρα…H χυδαιότητα κάποιων έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Έλεος πια με τη μικροπρέπεια!...»*


Την ίδια περίπου στιγμή που η κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη, κινούταν προς Καλαμάτα και έδινε τον τίμιο εθνικό αγώνα για την collection της Dior του 2021, αστυνομικός έγραφε καρκινοπαθή κυρία και τα τρία άτομα που την συνόδευαν. Διότι στο ειδικό όχημα που επέβαιναν ήταν υπεράριθμοι. Επέστρεφαν μετά από χημειοθεραπεία από τη Θεσσαλονίκη στη Βέροια. Ο αστυνομικός όταν του έδειξαν τα σχετικά χαρτιά ήταν ανένδοτος. Τους είπε να κάνουν ένσταση.

[ads-post] 
Εάν ονομάζεσαι Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη, η Πολιτική Προστασία σου δίνει άδεια
να κάνεις τσάρκα στην Καλαμάτα παρέα με τον οίκο Dior
. Εννοείται για εθνικούς σκοπούς.
Εάν είσαι μια ανώνυμη καρκινοπαθής κυρία από τη Βέροια, που είχες πάει για χημειοθεραπεία στη Θεσσαλονίκη, σου βάζουν πρόστιμο επειδή είσαι υπεράριθμη.

Εάν όμως είχες πάει στην Θεσσαλονίκη για κάποιο gala, ή fashion show, με αφορμή την καινούρια collection της Dior, θα την γλύτωνες. Δεν θα ήσουν υπεράριθμη. Ειδικά εάν είχες την προβλεπόμενη έγγραφη άδεια από την Πολιτική Προστασία, που να αποδείκνυε ότι δεν πήγες εκδρομή στην Θεσσαλονίκη, αλλά για να ερευνήσεις τη δυνατότητα η νέα collection της Dior το 2021 να έχει αναφορά στην Ελλάδα, με αφορμή και τα 200 χρόνια από την ανεξαρτησία.

Δυστυχώς η χυδαιότητα κάποιων έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Κάθε μέρα το βιώνουμε. Κάθε μέρα το ζούμε. Όταν έχουμε περίπου εκατό νεκρούς την ημέρα, είναι πρόκληση η ασχολία με την σαχλοσυλλογή της Dior.

Έλεος πια με τη μικροπρέπεια!

*Σχόλιο συνεργατών του Πρωθυπουργού


Πηγη: koutipandoras.gr (Ορέστης Μεταξάς)


SHARE


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP